O nouă paraghelie a țiganilor din Timișoara amendată de polițiști. Cu ce...

O nouă paraghelie a țiganilor din Timișoara amendată de polițiști. Cu ce premieră se laudă primarul Robu pe Facebook

1
DISTRIBUIȚI

nunta tigani 1

O altă nuntă zgomotoasă de romi are loc în această seară, la Timișoara. Potrivit primarului Nicolae Robu, nunta a început pe strada Ștrandului, dar imediat după ceremonia religioasă, alaiul a pornit în afara orașului, spre localul în care are loc cheful. Edilul șef a anunțat, pe Facebook, că polițiștii au aplicat, din nou, o amendă de doar 1.500 de lei.

“Am fost informat că s-a aplicat amenda de rigoare -1500 lei (maximul permis de lege în situația dată)- și că, după ceremonia religioasă, care va avea loc între 18.00-19.00 la biserica Sinaia (Kuttl), se va produce deplasarea alaiului pentru cheful propriu-zis undeva în afara orașului.


Iată că, prin fermitate din partea autorităților, dovedită cu consecvență, s-a putut ajunge la normalitatea ca astfel de evenimente să fie organizate așa cum am cerut, în afara orașului. Rămâne doar ca și partea de „încălzire” să intre în limitele legii și deplasarea prin oraș să nu perturbe orașul și-atunci nu va mai fi cazul de amenzi și toată lumea se va putea declara mulțumită”, a explicat Nicolae Robu pe Facebook.

În finalul mesajului postat pe rețeaua de socializare, edilul șef anunță că, în viitorul apropiat, timișorenii ar putea asista la o nouă premieră. “Prima demolare de turnulețe – de dorit benevolă, dar dacă nu se va vrea așa, atunci ne mulțumim și cu una de pe poziții de forță!”, a conchis primarul Robu.

Foto: Arhivă

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.