O prostituată a alertat Poliția că ar fi fost violată. Ce s-a...

O prostituată a alertat Poliția că ar fi fost violată. Ce s-a întâmplat de fapt

0
DISTRIBUIȚI

prostituataO prostituată a fost amendată cu câteva sute de lei pentru că a sunat la 112 si a reclamat că a fost violată de doi clienți cu care nu se înțelesese la bani.


Femeia, în vârstă de 33 de ani, a cerut ajutorul Poliției, sub pretextul că a fost violată în parcarea unui supermarket din Deva.

„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au  stabilit că apelanta a fost acostată de doi bărbaţi în vârstă de 28 ani şi, respectiv, de 38 de ani, din comuna Veţel, cu care a convenit să întreţină raporturi sexuale, primind în avans suma de 80 lei. Deoarece femeia nu a putut întreţine raporturi sexuale cu bărbatul în vârstă de 38 de ani, din cauza stării avansate de ebrietate a acestuia, între cei doi a avut loc o discuţie în contradictoriu, împrejurare în care femeia a apelat numărul unic de urgenţă  112, reclamând că ar fi fost fost victima unei infracţiuni de viol, aspect infirmat de cercetările efectuate de către poliţişti”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, subcomisarul Bogdan Niţu.

Femeia nu numai că nu a primit cei 80 de lei, dar s-a ales și cu o amendă de câteva sute de lei pentru că a alertat inutil poliția.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.