O tânără de 30 de ani se specializase în furturile din tramvaie....

O tânără de 30 de ani se specializase în furturile din tramvaie. Cum acționa

0
DISTRIBUIȚI

hoata

O hoață care acționa în tramvaiele din Timișoara a fost prinsă de polițiști și dusă în arest. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Timişoara au identificat o tânără de 30 de ani, bănuită că, în timp ce se afla într-un tramvai, i-ar fi sustras unui călător portmoneul cu bani.


Ieri, în jurul orei prânzului, femeia i-a furat unui călător portmoneul în care se aflau 480 de lei. A profitat de aglomerație și căldură, sperând ca gestul ei va trece neobservat o vreme. Omul s-a dus la poliție și oamenii legii au reușit să dea de urma hoaței.

”Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore şi introdusă în Arestul I.P.J. Timiş, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă. Prejudiciul în valoare de 480 de lei a fost recuperat în totalitate de poliţişti, bunurile fiind predate persoanei păgubite”, a declarat Ionuț Bocancea, ofițerul de presă al Poliției Timiș.

Tânăra a fost reţinută pentru 24 de ore şi introdusă în Arestul I.P.J. Timiş, urmând a fi prezentată magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celei în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.