Patru copii abandonați, găsiți în stare de șoc în centrul Timișoarei UPDATE...

Patru copii abandonați, găsiți în stare de șoc în centrul Timișoarei UPDATE Ce explicație halucinantă au primit autoritățile de la mama copiiilor

4
DISTRIBUIȚI

 

mama copiilor abandonati 1
Mama copiilor abandonați

Patru copii mici, cu vârste cel mai probabil cuprinse între unu și patru ani au fost găsiți, noaptea trecută, abandonați, în apropiere de Catedrala Mitropolitană. Cineva care a trecut prin zonă l-a auzit pe unul din ei plângând și a sunat la 112.

Maria, Alin, Gigi și Andrei au simțit, luni dimineață, în sfârșit căldura unui cămin. Ei sunt internați la secția de Pediatrie IV a Spitalului de Copii, au primit jucării și lapte.

”Copii nu sunt de etnie rromă și nu prezintă nume de abuz. În prezent facem investigații pentru a da de părinții lor sau de cine i-a abandonat. Persoanei respective i va face dosar penal pentru abandon de familie, infracțiune care, potrivit Codului Penal, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la trei ani sau amendă”, a declarat Ionuț Bocancea, ofițerul de presă al Poliției Timiș.

La spital au fost convocați în această dimineață reprezentanții de la Protecția Copilului, cei de la Asistență Socială și polițiștii.

locul unde erau copii abandonati
Locul unde au fost găsiți copiii abandonați

„Din investigațiile făcute a rezultat că cei mici nu au fost bătuți.


Sunt însă plini de mușcături de țânțari. În acest moment ei sunt bine”, a declarat medicul Mihai Gafencu.

Noaptea trecută, când au fost găsiți, erau aproape înghețați de frig, ei fiind subțire îmbrăcați, iar temperatura scăzând sub 12 grade.

UPDATE A fost găsita mama copiilor. Este vorba de o tânără de 31 de ani, din județul Sibiu. Până ieri mama și copiii se aflau, împreună, la un centru de ocrotire din Recaș. Femeia s-a prezentat astăzi la Protectia Copilului și a spus că a fermecat-o cineva, apoi cand s-a trezit era in altă parte.

UPDATE 2 Femeia se numește Ancuța Toma, are 31 de ani și este din satul Țichindeal, comuna Nocrich, județul Sibiu, iar copiii sunt Maria (6 ani), Ioan Cristian (4 ani), Alin Florin (2 ani) și Andrei Gheorghe (11 luni). Poliția a făcut reconstituirea evenimentelor cu mama copiiilor, însă oamenii legii au întâmpinat dificultăți din cauza ambiguității declarațiilor femeii.

Aceasta a ajuns la Timișoara acum două – trei săptămâni, a cerșit pe străzi și a dormit la adăpostul de noapte. În ultima săptămână a stat la adăpostul Asociației „Generație Tânără”, la Recaș, de unde, pe 15 august, a fugit cu copii cu tot și a ajuns înapoi la Timișoara.

4 COMENTARII

  1. Sa abandonezi 4 copii si sa iei o amenda sau sa fii condamnat intre 6 luni si 3 ani, imi pare o jucarie de legislatie. NEDREPT pentru acesti copii care vor pastra pentru vecie in subconstientul fiintei lor ca au fost tratati prost si aruncati in strada…. Oare de ce infractiunile NU se pedepsesc cu adevarat?

  2. Parerea mea este:Cei care abandoneaza copii lor trebuie pus la muncit si sa dea banii la fiecare copii pina implinesc 18 ani.Puscarie nu ajuta la nimic.Omul intra in puscarie si apoi iese dar copii tot ramin singuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.