PERICOL în trafic. Conduceau morți de beți pe drumurile publice

PERICOL în trafic. Conduceau morți de beți pe drumurile publice

0
DISTRIBUIȚI

alcoolemieÎn ultimele 12 ore, polițiștii timișeni au depistat în trafic doi bărbați care au condus sub influența băuturilor alcoolice. În urma unui control, aceștia au depistat în trafic un bărbat de 39 de ani care conducea un moped pe raza comunei Utvin.


Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest și a rezultat o valoare de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult decât atât, polițiștii au constatat că mopedul pe care îl conducea nu este înregistrat în vedea circulației pe drumurile publice.

Și pe raza localității Săcălaz, din județul Timiș, a fost depistat un bărbat care a condus sub influența băuturilor alcoolice. Acesta se afla la volanul unui autoturism, iar când a fost testat cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul, în vârstă de 36 de ani, a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, dar a refuzat să se supună recoltării. Cei doi șoferi s-au ales cu dosare penale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.