Peste 300 de persoane au rămas blocate pentru patru ore, din cauza...

Peste 300 de persoane au rămas blocate pentru patru ore, din cauza problemelor pe linia feroviară Timișoara-București. Ce trenuri au întârzieri

1
DISTRIBUIȚI

un angajat al cfr in gara de nord din timisoara01Peste 300 de persoane au rămas blocate, în această  dimineaţă, peste patru ore, în două trenuri, în judeţul Caraş-Severin, după ce mai mulţi copaci au căzut peste linia ferată şi peste cablurile de înaltă tensiune, în urma unei furtuni, printre pasageri aflându-se şi un copil dependent de insulină, scrie Mediafax. Potrivit reprezentanţilor CFR, peste 300 de persoane au rămas blocate în două trenuri de călători în judeţul Caraş-Severin, într-o zonă de defileu cu vegetaţie abundentă, după ce mai mulţi copaci au căzut peste linia ferată şi peste cablurile de înaltă tensiune, în urma unei furtuni.

Conform sursei citate, printre pasageri s-a aflat şi un copil dependent de insulină, pentru care însă nu au fost solicitate intervenţii speciale.


”Tensiunea a fost întreruptă în linia de contact dintre Crusovat şi Domaşnea Cornea. Trenurile IR 1696 Timişoara – Bucureşti Nord şi IR 1695 Bucureşti Nord – Timişoara au staţionat până la intervenţia cu locomotiva Diesel”, se arată într-un comunicat al CFR Călători.

Mai mulţi angajaţi de la Infrastructură au intervenit în zonă pentru eliberarea liniei ferate. Circulaţia a fost reluată către destinaţiile finale cu întârzieri de aproximativ de 280 minute pentru trenul IR 1696 şi 120 de minute pentru garnitura IR 1695, mai precizează CFR. De asenemea, 30 de localităţi din judeţul Caraş-Severin au rămas fără energie electrică, iar acoperişurile a două case au fost afectate, în urma furtunii.

Hidrologii au emis o avertizare cod galben pentru râuri din 23 de judeţe, între care şi Caraş-Severin, unde începând de sâmbătă seară şi până luni dimineaţă se pot produce inundaţii, din cauza scurgerilor pe versanţi şi a viiturilor rapide.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.