PREMIERĂ Specialiști din domeniul imunologiei din întreaga lume se întâlnesc la Timișoara....

PREMIERĂ Specialiști din domeniul imunologiei din întreaga lume se întâlnesc la Timișoara. Când are loc evenimentul

0
DISTRIBUIȚI

umft_2006

Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara organizează un eveniment important în domeniul medical, în această toamnă. Cea de-a șasea ediție a Școlii de Imunologie din regiunea Europei de Sud-Est va fi organizată pentru prima dată în România.

La evenimentul care va avea loc în perioada 26 – 29 septembrie sunt așteptați să participe cercetători și specialiști în domeniul imunologiei din țări precum Austria, India, Germania, Canada, Franța sau Finlanda.


Mai mult, sunt încurajați să aplice în cadrul acestei școli și tinerii cercetători din regiunea Europei de Sud-Est, în mod deosebit din România și țările vecine, care vor avea oportunitatea unor interacțiuni științifice interesante în domeniul imunologiei.

“Tematica se va centra pe progresele recente în studiul inflamaţiei şi infecţiei, biologiei celulelor T şi B, imunogeneticii, precum şi al bolilor autoimune. La cursuri şi workshop-uri sunt aşteptaţi să participe 60 de tineri cercetători din sud-estul Europei, în special din România şi din ţările învecinate, participarea fiind susţinută financiar integral de către EFIS (European Federation of Immunological Societies)”, transmit reprezentanții Universității de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.