Primăria Timişoara a rămas „vacă comunală”. De unde spune viceprimarul Traian Stoia...

Primăria Timişoara a rămas „vacă comunală”. De unde spune viceprimarul Traian Stoia că trebuie recuperaţi peste 13 milioane de euro

0
DISTRIBUIȚI

STOIA NOUL VICEPRIMAR04_resize

Anul trecut, municipalitatea timişoreană decidea majorarea chiriilor pentru spaţiile cu altă destinaţie (SAD-uri) pe care le deține. După un proces în care beneficiarii SAD-urilor au contestat decizia, instanţa a decis că majorarea impusă de municipalitate este legală. Bucuros de succesul reportat, primarul Nicolae Robu anunţa că „am ajuns cu o atitudine corectă să facem ca Primăria Timișoara să nu fie vacă comunală, mai ales că era numai pentru unii”.

Ei bine, numai o parte din problemele primăriei legate de bani au fost rezolvate.


Viceprimarul Traian Stoia a atenţionat că municipalitatea are de încasat sume frumuşele de la foşti parteneri de afaceri. „Avem o mulţime de bani de recuperat. Trebuie stabilit cine sunt vinovaţii. La cimitire avem 5,7 milioane de euro, trebuie stabilit în sarcina cui revine recuperarea. Mai avem 7,5 milioane de euro de la Marian Iancu, care a primit de la primărie şi CJT bani stabiliţi prin hotârâre de instanţă că s-au dat ilegal. Eu nu sunt nici judecător, nici foarte mare specialist în Drept, dar cineva trebuie să răspundă că s-au dat nişte bani unui domn care nu trebuie să îi primească”, a spus Stoia.

Probleme sunt şi în Mehala unde pesedistul spune că locul pe care este situată piaţa este de două ori mai mare decât era prevăzut în proiect şi că piaţa ar trebui să fie mai mică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.