Primăria Timișoara A RATAT un contract de opt milioane de euro care...

Primăria Timișoara A RATAT un contract de opt milioane de euro care putea scădea facturile Colterm. Ce detalii a dezvăluit pesedistul Cătălin Tiuch

0
DISTRIBUIȚI

sediul-colterm-021Deputatul PSD, Cătălin Tiuch, acuză Primăria Timişoara de lipsă de implicare în atragerea de fonduri de la guvern. Acesta a susţinut, în cadrul unei conferinţe de presă, că judeţul nostru are momentan 13 proiecte şi programe în valoare de 32 de milioane de lei, implementate de curând. Pesedistul spune că este vorba de „fonduri pe care le-am deblocat. Alimentări cu apă, sisteme de canalizare, stații de tratare lucrări la borduri Dumbrava, Dumbrăvița, Lugoj, sisteme de împăduriri la Cenad, Dudeștii Noi, Gătaia, Jimbolia, amenajare spații verzi, parcuri la Dumbrăvița finalizat și la Sânnicolau cu bani alocați.


430 de mașini rabla sunt schimbate în județul Timiș”.

Tiuch a făcut și o dezvăluire importantă. „La nivelul județului către APM Timiș este implementat cel mai mare program din România pentru energie geotermală tot prin APM prin Ministerul Mediului se scoate apă și se transformă în agent geotermic. Se alocă opt milioane de euro, iar proiectul este al unei firme private. Primăria a ales să nu depună cerere, vine o firmă privată, dacă era pe primărie cu Colterm se primeau 50% avans, se cheltuiau din avans și se primeau opt milioane de euro , nu se afecta bugetul local. Aşa a fost aleasă o firmă de la Sibiu. Este vorba despre firma Siffe Terra cu care Colterm trebuia să semneze un contract pentru cumpărarea de energie electrică”. Actul a fost respins recent de consilierii locali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.