Primarul Nicolae Robu, din nou specialist în toate domeniile. Cum întârzie lucrările...

Primarul Nicolae Robu, din nou specialist în toate domeniile. Cum întârzie lucrările de renovare a Parcului Central cu mofturile sale

1
DISTRIBUIȚI

parcul_centralÎn urmă cu mai multe luni, Primăria Timișoara făcea un sondaj pentru a afla direct de la cetățeni cum doresc să arate Parcul Central după o viitoare renovare.


Deși, deja de mai mult timp timișorenii au decis că vor nici mai mult nici mai puțin decât transformarea parcului în grădină vieneză, lucrurile par să stea pe loc. La finele lunii iunie, viceprimarul Dan Diaconu anunța că “proiectul pentru Parcul Central nu este finalizat. Eu cred ca vom putea intra cu studiul de fezabilitate în următoarea ședință a consiliului local, s-a mai lucrat pe el, pe fiecare bucățică”. Tot la acea dată, Diaconu spunea și că municipalitatea ar putea accesa fonduri europene pentru ca parcul să fie renovat ca la carte.

Întrebat ce se mai întâmplă cu proiectul, șeful Direcției de Mediu, Adrian Bere ne-a declarat că „în momentul de față toată documentația a fost dusă la domnul primar, deoarece dânsul ne-a comunicat că dorește să ne spună un punct de vedere vizavi de acea documentare. Am fost la dânsul inclusiv cu proiectanții pentru a prezenta proiectul urmând a ni se spune punctul dânsului de vedere”. Legat de startarea efectivă a lucrărilor, Bere ne-a mai spus că „anul acesta se va aproba proiectul, iar abia anul viitor poate începe realizarea în ceea ce privește partea de execuție”.

1 COMENTARIU

  1. robu asta este un neadaptat! si la liceul la Caransebes a fost un elev mediocru, insingurat, neadaptat, pletos (neingrijit) si ciufffut! Facea doar ce vroia el! era tolerat de profesori ca tasu era cu pcr. Apoi el a devenit ,,student al poporului”, pentru ca provenea din familie cu ,,origine sanatoasa-clasa muncitoare” devenind apoi presedintele asociatiei studentilor pcr! Nu poate lucra in echipa, face doar ce il taie capul (pardon, gelul estompator)!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.