Cu hotărârea publicată în Monitorul Oficial, Robu continuă să predice că nu...

Cu hotărârea publicată în Monitorul Oficial, Robu continuă să predice că nu s-au alocat banii de la Guvern pentru noul corp de clădire al spitalului de copii

1
DISTRIBUIȚI

 

ponta robu 1

Primarul Timișoarei a făcut, astăzi, un nou apel bilunar către Guvern pentru alocarea de fonduri de la bugetul de stat pentru obiectivele majore aflate în jurisdicția sa. Nicolae Robu a ținut să precizeze că, în acest moment, nu a intrat nici măcar un leu pentru niciunul dintre obiectivele majore din oraș.

Mai mult, deși a fost publicată în urmă cu trei zile o hotărâre de Guvern pe site-ul Ministerului Sănătății în care se prevedea că cei cinci milioane de lei au fost alocați pentru construcția noului corp al Spitalului de Copii “Louis Țurcanu”, Nicolae Robu spune că în conturile primăriei nu a ajuns niciun ban.


“În momentul în care în conturile Primăriei Timișoara vor intra acele fonduri, voi fi primul care voi spune că la în dreptul unuia din cele zece proiecte pentru care solicit alocarea de fonduri nu mai e 0 lei”, a explicat Nicolae Robu.

Edilul șef are și un mesaj pentru pesediștii din Timiș care, susține el, prezintă ca pe un “triumf senzațional” cei cinci milioane de lei de la Guvern pentru spitalul de copii. “Cinci milioane de lei înseamnă doar 5 % din valoarea obiectivului. PSD tot timpul a prezentat acei bani ca un triumf senzațional, dar nu înseamnă asta. Chiar ieri am trimis o adresă către Guvern să-și asume finanțarea multianuală prin sume concrete pentru acest obiectiv. Aștept ca Guvernul să își asume cel puțin 50 % din investiție, iar pe lângă anunțuri triumfaliste, să fie virați și banii”, a mai declarat primarul Timișoarei.

Nicolae Robu a mai precizat că, până în acest moment, Primăria Timișoara a cheltuit două milioane de lei din bugetul propriu pentru realizarea noului corp de clădire al spitalului de copii

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.