Primarul Timişoarei se destănuie: cum a stârnit senzaţie în Thailanda, alături de...

Primarul Timişoarei se destănuie: cum a stârnit senzaţie în Thailanda, alături de omul de afaceri Dumitru Dinulescu

1
DISTRIBUIȚI

nicolae robu maini

La doar câteva zile distanţă de plecarea spre Ibiza, primarul Nicolae Robu a rememorat în faţa presei momente unice din vacanţa în Thailanda.

Întors din concediul exotic, primarul spunea în iarnă că că fost impresionat de gradul de civilizaţie de acolo şi de tehnologie, dar că nu tot ce a văzut poate fi implementat aici, referindu-se la clădirile foarte înalte.


Robu promitea că va prelua modele de bună practică ce ţin de trafic, precum pasaje, subpasaje şi modificarea liniilor de cale ferată.

Amintirile din Thailanda nu îi dau pace nici acum primarului timişorean care a povestit că, împreună cu omul de afaceri Dumitru Dinulescu, a stârnit admiraţia oamenilor care făceau plajă. Mai exact, primarul a explicat că din pasele lui Dinulescu a reuşit nu mai puţin de cinci goluri cu capul, din care două din plonjon, date la o poartă situată pe plajă. Robu a fost plăcut impresionat şi de hotelul în care a stat, spunând că s-a bucurat că a fost cazat lângă plajă şi nu peste drum, căci traficul din Thailanda era infernal.

1 COMENTARIU

  1. Calatorul din Palmisoara! sa se ducaaa robuuu invartindu-se! sa ramana in co 100 ani! cand avem nevoie de el stim unde sa-l gasim! intre neamuri, cocotiri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.