PSD Timiş pregăteşte armele. Cum se vor răzbuna social-democraţii pe primarul Nicolae...

PSD Timiş pregăteşte armele. Cum se vor răzbuna social-democraţii pe primarul Nicolae Robu pentru apelurile bilunare prin care cere bani de la Guverul României

3
DISTRIBUIȚI

bojin robu 3La fiecare două săptămâni primarul Nicolae Robu postează pe Facebook un apel către Guvernul României prin care cere bani pentru obiective importante ale urbei de pe Bega. „Primăria Municipiului Timişoara solicită Guvernului României să stopeze politica de ignorare a Municipiului Timişoara, unul dintre cei mai mari contributori la bugetul centralizat al României şi să aloce fonduri pentru finanțarea obiectivelor de interes major pentru Timișoara, aflate în jurisdicția Guvernului”, a scris Robu pe Facebook.


Cele zece obiective pentru care primarul a cerut bani sunt: centura Sud, centura Vest, nou racord la autostrada Timişoara – Arad, reparaţie capitală Gara de Nord, reabilitare Teatrul Național / Opera Română, reabilitare Sinagoga Cetate, construire Bazin de Înot Olimpic, construire Sală Polivalentă, Construire Spital Regional, construire Corp Nou la Spitalul de Copii în parteneriat cu Primăria Municipiului Timişoara. Sătui ca Victor Ponta să fie atacat atât de des de primar, pesediștii din Timiș ar vrea să se răzbune.

Mai exact, social –democrații vor să ia la puricat urbea de pe Bega, pentru a vedea ce nereguli are primarul de rezolvat în propria ogradă înainte de a arăta cu degetul spre București. Astfel, PSD Timiș ar putea face în curând apeluri similare cu cele ale primarului, dar axate pe probleme de la nivel local. Scos la înaintare va fi șeful TSD Timiș, Alfred Simonis, care din postura de consilier local i-a devenit simpatic primarului Robu prin modul în care își susține punctele de vedere.

3 COMENTARII

  1. adica niste oameni din judet nu apara interesu oamenilor carola au cersit votul si sunt foarte multumiti de alocarile de la guvern frumos !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.