Punu, artistul timişorean care a trecut de la tobe la pupitrul de...

Punu, artistul timişorean care a trecut de la tobe la pupitrul de DJ, pregăteşte un material de debut VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

punu

Muzicianul timişorean Florin Crancu, cunoscut melomanilor pasionaţi de rock ca tobar în diverse formule concertistice, a reuşit să devină popular şi în rândul amatorilor de clubbing, prima piesă scoasă de el sub numele de Punu aducându-i un feedback pozitiv.

Punu şi-a început activitatea muzicală la vârsta de 16 ani în oraşul său natal, Jimbolia, iar de-a lungul anilor a fost tobarul mai multor trupe, printre care se numără şi Andi Band.


Influenţat şi de prietenii săi de la NTFO, s-a concentrat pe producţia muzicală şi şi-a început activitatea în Tape 6 Recording Studio. Primul său single, „Heatwave” a atras atenţia multora. Alături de activitatea de producător, Punu a fost invitat să mixeze la diverse party-uri din Timişoara sau Bucureşti, alături de nume ca  NTFO, Tube & Berger, Karmon sau Sis.

Vineri noaptea, timişoreanul a mixat în deschiderea evenimentului The Biggest RoofTop Party in Town desfăşurat la Palas Mall în Iaşi, alături de capul de afiş Phonique. Punu face parte şi din proiectul Mice & Easy alături de Eduardo şi pregăteşte primul său release oficial, care va ajunge în atenţia melomanilor în cursul acestui an.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.