RATT deschide un chioșc de bilete și în weekend. Unde se află...

RATT deschide un chioșc de bilete și în weekend. Unde se află și ce orar va avea

0
DISTRIBUIȚI

ratt_abonamente

Un nou chioșc de bilete pentru transportul în comun va fi deschis în weekend la Timișoara. Acesta va asigura timișorenilor un loc de unde pot cumpăra bilete și abonamente și la sfârșit de săptămână.

Regia Autonomă de Transport Timişoara anunţă că începând cu sâmbătă, 2 august un punct de vânzare bilete şi abonamente RATT va fi deschis inclusiv sâmbăta şi duminica.


Este vorba despre Centrul de Vânzare bilete şi abonamente de pe bulevardul Take Ionescu nr. 56, din cadrul sediului central al Regiei. ”Pe lângă activitatea de eliberare carduri de transport, blocare şi înlocuire carduri pierdute şi vânzare bilete la acest ghişeu se va putea plăti şi staţionarea în parcarea RATT deschisă în 23 iulie a.c.”, au anunțat reprezentanții Regiei.

Programul de funcţionare al ghişeului de pe Take Ionescu va fi de luni până duminică între orele 6.00 şi 22.00. În zilele de sărbători legale, punctul de vânzare de pe Take Ionescu va fi închis.

Programul de funcţionare al celorlalte 12 puncte de vânzare din oraş rămâne neschimbat: de luni până vineri între 6.00 şi 21.30, închise în zilele de sărbători legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.