Război între PNL și PLR, pentru 2.500 de euro. Ce datorii au...

Război între PNL și PLR, pentru 2.500 de euro. Ce datorii au cei care au plecat la partidul lui Tăriceanu și despre ce liberal spun că este patologic

5
DISTRIBUIȚI

marian vasile 6Ceartă între membrii PNL Timiş şi PLR Timiş pe tema banilor. Conform secretarului general al PNL Timiş, Marian Vasile, senatorul Petru Ehegartner, Ionel Patrichi, fost vicepreşedinte al PNL Timiş şi Dan Bara, mutaţi recent la Partidul Liberal Reformator ar fi plecat cu o datorie de 2.500 de euro. Vasile susţine că „având în vedere că cei trei foşti colegi PNL, actualmente membri PLR, au votat personal pentru aprobarea contribuţiilor aferente campaniei eletorale pentru alegerile europarlamentare şi faptul că aceşti trei membri au beneficiat de-a lungul timpului de multe funcţii susţinute politic, unele chiar remunerate, este un lucru de bun-simţ şi ţine de deminitate ca ei să își plătească aceste restanţe faţă de PNL”.

Contribuția a fost împărţită astfel:1.500 de euro Ehegartner şi câte 500 de euro Patrichi şi Bara.


Deşi admite că nu poate recupa banii, Marian Vasile spune că „le putem bate obrazul şi avertiza presa asupra fair play-ului politic pe care îl au cei trei. În cazul în care nu îşi vor plăti aceste datorii, noi vom aduce aminte presei că nu şi le-au plătit”. Contactat telefonic Petru Ehegartner a spus că nu doreşte să comenteze un astfel de subiect în public şi că problemele cu fostul partid şi le va rezolva în privat. Dan Bara, în schimb, s-a enervat pe Vasile şi a spus că „”nu am nimic de zis vizavi de declarațiile unui tip patologic. Am cotizaţia plătită la zi. Nu îmi aduc aminte să fi votat în favoarea banilor. Mi-am promis că nu răspund la provocări de genul ăsta. Ar trebui să rămână la nişte fantezii de altă natură. Nu ţin minte să fi fost de acord să dau 500 de euro, care e salariul meu pe o lună de zile”. Patrichi susține și el că „datoria e doar în imaginaţia lui Marian Vasile. Eu am fost sigurul din birou care a votat împotrivă şi nu a fost de acord să dea banii. Eu nu am fost de acord şi nu am cum să dau bani. Eu nu o consider datorie, să plăteasă cine a fost de acord”.

5 COMENTARII

  1. Mariane, daca tot vorbesti de datoriilor altora, vorbeste si de ale tale: spune tu cu gurita ta frumoasa cati bani ii datorezi tu colonelului Dtru Ciupercea, cu a carui fiica ai trait pana nu demult. Fii barbat, Mariane! Ai mari sanse sa iasa ditamai ofiterul de informatii si sa te dezbrace in public, asta asa ca sa vada lumea cine esti tu cu adevarat, banatene!!

  2. Este vorba despre un fost director din Continental, Vasile Marian Constantin, de 32 de ani, care brusc a părăsit fabrica şi după câteva zile a ajuns direct în vârful judeţului Timiş, fiind vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş.

    El este cel mai tânăr politician care a ajuns să fie nr. 2 în judeţul Timiş, deşi era un necunoscut în politică. Vasile Marian Constantin a plecat de la Continental imediat după alegerile locale din 2012 şi a ajuns direct în vârful judeţului Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.