RECORD de infracţiuni. Un bărbat mort de beat, fără permis de conducere,...

RECORD de infracţiuni. Un bărbat mort de beat, fără permis de conducere, care şofa o maşina cu numere false a provocat un accident

0
DISTRIBUIȚI

alcoolemieMort de beat, fără permis de conducere, la volanul unei mașini neînmatriculate, a provocat un accident care se putea transforma într-o tragedie. „Poliţia municipiului Orăştie a fost sesizată cu privire la producerea unei tamponări pe strada Unirii din Orăştie. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Romos, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Orăştie către Sebeş, a pătruns pe sensul opus de circulaţie, intrând în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar.


Poliţiştii au stabilit că bărbatul care a produs acest eveniment rutier nu posedă permis de conducere, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, iar autovehiculul condus de acesta nu era înmatriculat, având montate plăcuţe de înmatriculare de pe alt autovehicul”,a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, subcomisarul Bogdan Niţu.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcoolscop,  rezultatul fiind de 1,08 mg/l, alcool pur în aer expirat. Pe numele său a fost deschis dosar penal pentru comiterea mai multor infracţiuni.

Nu e singurul hunedorean prins la volan fără permis. Un tânăr de 19 ani care avea permisul de conducere suspendat pentru viteză excesivă a fost prins de poliţişti cu 64 kilometri pe oră în localitate. Pentru că nu a oprit la semnalul poliţistului rutier a fost urmărit în trafic, blocat şi apoi luat la întrebări. A recunoscut că avea permisul suspendat pentru 90 de zile pentru depăşirea limitei legale de viteză. Şi el s-a ales cu dosar penal.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.