Reîncepe ancheta împotriva directoarei Liceului de Arte, care a prejudiciat primăria cu...

Reîncepe ancheta împotriva directoarei Liceului de Arte, care a prejudiciat primăria cu 2.700.000 de lei. Ce așteaptă viceprimarul Traian Stoia și cine mai este cercetat

1
DISTRIBUIȚI

Pentru-cladirea-Liceului-de-Arte-Plastice-primaria-plateste-lunar-31.600-de-euro4

Ancheta împotriva fostei directoare de la Liceul de Arte va fi reluată, după ce inițal dosarul a fost închis cu neînceperea urmăririi penale, a anunțat, astăzi, viceprimarul Traian Stoia. Pesedistul a reamintit că „Eugenia Drăgoi – Banciu este anchetată pentru că a semnat fără acordul CLT pentru majorarea chiriei de la 3.000 la 33.000, pe spațiul societăţii Caritas, creând un prejudiciu de 2.700.000 de lei.


A fost reluată cercetarea penală. Se semnalează că au fost încălcate nişte prevederi legale pentru a căror nerespectare anumiţi funcţionari ai pirmăriei implicaţi în acest dosar vor trebui să dea socoteală. Primăria a investit peste 200.000 de euro în spaţiul de pe Rebreanu de la Școala nr. 9 şi pentru acest spaţiu existând o hotărâre de comasare a şcolilor, acest lucru finalmente nu s-a respectat urmând să dea explicaţii privind motivaţia acestor decizii cei care le-au emis. Se începe o cercetare penală de către Serviciul de investigare a fraudelor şi se vor lua declaraţii de la cei ce trebuiau să facă lucruri pe care nu le-au făcut şi cei care au făcut altceva decât le spunea fişa postului. Au venit de la minister nişte sume de bani care au fost returnate pentru că nu s-a găsit timp să fie folosite la Școala 9”.

Viceprimarul este optimist că directoarea și ceilalți anchetați vor fi obligați de instanță și restituie prejudiciul.

1 COMENTARIU

  1. Baaai, dar cine a dat banii din Primarieee, directoarea putea semna orice, banii nu erau la ea, domnilor !!! De ce a platit primaria daca nu era legal ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.