Robu vrea stoparea parangheliilor ţigăneşti în Timișoara. Ce le cere Jandarmeriei, Poliţiei...

Robu vrea stoparea parangheliilor ţigăneşti în Timișoara. Ce le cere Jandarmeriei, Poliţiei Naţionale şi celei Locale

13
DISTRIBUIȚI

robu pressalert 117

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, nu se lasă chiar dacă a fost amendat de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării cu 2.500 de lei pentru postări rasiste pe pagina sa de Facebook. Aflat încă în concediu, edilul timişorean a scris din nou un mesaj la adresa rromilor, prin care anunţă că doreşte stoparea parangheliilor din Timişoara.


„Începând din iunie 2012, de când am devenit Primar al Timișoarei, am adresat, în fiecare vară -date fiind antecedentele lor binecunoscute-, cetățenilor de etnie rromă, apeluri să nu organizeze pe rază municipiului petreceri gălăgioase, epatante, care perturba traficul și / sau liniștea publică. Nu-i tratăm discriminatoriu pe acești cetățeni, le respectăm dreptul la tradițiile lor, dar le cerem ferm să demonstreze și ei că respectă orașul, neperturbându-l, că-și respectă concitadinii de alte etnii, nederanjandu-i! În fapt, le cerem, fix cum cerem oricui, SĂ RESPECTE LEGEA! Nunțile și alte petreceri de anvergură, producătoare de gălăgie excesiva trebuie organizate în afară orașului, în localuri și locații corespunzătoare!” , a scris Robu. Primarul a făcut apel la Poliția Locală, Poliția Națională și Jandarmerie să-și între în atribuții, motivând că „acești cetățeni trebuie făcuți să înțeleagă o data pentru totdeauna, dacă nu vor cu vorba bună, atunci cu mijloacele specifice ale instituțiilor menite să asigure respectarea legii, CĂ NU-ȘI POT FACE DE CAP ÎN TIMIȘOARA! Nici măcar o data pe an, cum am înțeles că emit unii dintre ei pretenția!”

13 COMENTARII

  1. Daaaaaaaa daca li se cer platirea taxelor, impozitelor, declararea surselor de bani,respectarea legilor, ca la orice muritor, atunci e curat discriminare!

  2. De ce nu intelege ca tiganii se distreaza pe seama lui?
    Ca sa se dea mare a amenintat cu procese pe care ekl mare specialistul le va cistiga dar de ce nu recunoaste ca a pierdut procesul la Inalta Curte impotriva clanului Carpaci. A tacut malc.De Robu nu este decit gura mare ce scoate baliverne.
    In urma cu citeva luni a avut o intalnire cu un grup de tigani in sala de sedinta a Primariei. I-a cerut lui Chirila sa nu-mi permita intrarea in sala. A iesit Sandu Chirila in fata salii si mi-a spus ca nu am voie pentru ca se discuta secrete.A intevenit gardianul , l-a dat discret la o parte pe Chirila si mi-a facut loc.

  3. ce tupeu pe domnu’ primar, adica cluburile sa functioneze intre blocuri si sa polueze fonic in fiecare noapte de weekend si el cere ca doar tiganii sa faca liniste… asta chiar este discriminare si ar trebui din nou sa fie amendat ca doar a luat apararea cluburilor de mai multe ori

  4. dom” primar ,cand o sa puneti inspectorii la treaaba?s-au cam ingrasat in birouri,iar orasul este praf! fiecare deschide ce bar vrea,unde vrea,cat vrea,…etc…unde este o casa tiganeasca este zgomt si galagie de se aude pana in sectiile de politie,..dar toata lumea vegheaza la linistea noastra !

  5. Primarul nostru e un inept.El un reprezentant al autoritatii publice face apel la…Politia Nationala…???
    Cine o fi aia?
    Allooo! Primarele! In Romania la ora actuala exista DOAR Politia Romana!
    Iar prin primarii v-ati facut servicii denumite ,,Politia Locala!
    Mai pune mana pe legi primare,ca esti cam degeaba!

  6. FOARTE BINE FACESTI CA PREA SI-AU FACUT DE CAP ,DUPA CE NU MUNCESC NICI UNDE TRAIESC NUMAI DIN AJUTOARE FURT TRAFIC DE PERSOANE DROGURI,AR FI TIMPUL SA INCETEZE CEI-DE LA UE SA-I MAI AJUTE ,SUNT DESTUI MUNCITORI CARE LUCREAZA DIN GREU SI NUS-I PERMIT CE I-SI PERMITE ACEASTA TIGANIE, IN ROMANIA FAC PE BOGATI SI IN STRAINATATE PE CERSETORI APLICATI CIT MAI REPEDE

  7. Exista o expresie: Cind motanul nu este acasa joaca soarecii pe masa, dar in Timisoara joaca soarecii pe masa si cind motanul este acasa nu numai cind este plecat la plaja !!!!!

  8. @Marco=subscriu la cele spuse de tine!La cate limbi ia dat Cojan prin urechi habarnistul de Robu habar nu are de diferenta!Politia Romana este Politia in adevaratul sens al cuvantului ,pe cand serviciul din cadrulPMT ,adunatura aia de pripas sau cum i se mai spune se cheama impropriu politie locala ….au in comun cu Politia Romana ,numai denumirea de politie ca in rest….adunatura de amante,pile de a lui Robu,Cojocari sau Bojin,zero ca si compenta si duduind de prostie crasa!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.