România cavernelor sau despre condamnarea lui Voiculescu, Antena 3, mocirlă, răutate şi...

România cavernelor sau despre condamnarea lui Voiculescu, Antena 3, mocirlă, răutate şi bucurii ieftine ale unor minți minuscule

11
DISTRIBUIȚI

loredana codrut

Penibilul, răutatea, prostia, atacurile nejustificate și minţile înguste sunt coordonatele unei bune părţi a locuitorilor României, în ultimele zile, mai exact, de la condamnarea lui Dan Voiculescu încoace. E adevărat că omul dacă a greşit, trebuie să plătească. Şi totuşi, condamnarea lui Voiculescu a născut un val de antipatie la adresa Antena 3 şi o bucurie stupidă în, aş spune, minţi înguste.

Să le luăm pe rând. A avut loc o condamnare pentru un prejudiciu pe care nu pot să îl vizualizez la nivel mental. Ok. Omul a greşit. Va plăti. Asta înţeleg. Ce nu înţeleg este de ce unii se bucură atât de tare.


A fost Voiculescu Hitler şi eu nu ştiu? S-a recuperat acel prejudiciu şi România va deveni America? Am stârpit corupţia? Nu. Nimic din toate cele de mai sus nu s-au întâmplat. Vă asigur şi că nu veţi avea salarii mai mari sau mașini mai scumpe după condamnarea asta, deci nu văd de ce atâta bucurie sau poate, mă iertați, unii s-au îmbogățit spiritual, dar nu aș crede nici asta. Sunt sigură că o să primesc explicații și înjurături la comentarii.

Al doilea subiect, Antena 3. Pentru mine un post de profesioniști. Pentru alţii, principalul rău din ţară. Dezinformare, minciună, atacuri politice la comandă astea sunt doar câteva din descrierile făcute activităţii angajaților postului TV. Nici asta nu înțeleg prea bine. Nu ne place Antena 3. Ok, e dreptul nostru. Dar Antena 3 nu ne bate la ușă. E doar un post tv, o frecvenţă pe care cu un buton o poţi schimba. Poţi doar într-o secundă să muţi pe un alt canal şi astfel să închizi Antena 3 fără executări silite sau sechestre pe sedii. Fără a înjura jurnaliştii.

Dar aşa nu se poate! De ce? De ce nu se poate să nu ne bucurăm de condamnarea lui Voiculescu şi de pierderea sediului Antenei 3? Poate pentru că atunci unii ar avea mai mult spaţiu liber în minte pentru ei. Şi dacă s-ar uita bine, ar vedea că au ajuns niște oameni care înjură niște necunoscuţi şi se bucură de întemniţarea unui politician, fără a avea din astea vreun beneficiu real, în afară de actul josnic de a te bucura de necazul cuiva. Mai mult ce e de zis?

11 COMENTARII

  1. „Al doilea subiect, Antena 3. Pentru mine un post de profesioniști. ” Cu afirmatia asta iti dai arama pe fata. Si merge bine cu cocul tau de comunistoida. Bineinteles, avem cu totii dreptul la o opinie, dar un canal care ii manipuleaza grosier pe aia mai saraci cu duhul nu sunt jurnalisti profesionisti. Eventual maiplulatori profesionisti.

  2. ok, flame post 🙂

    Daca tie iti da patronul de la (***) un reportofon si se afla ulterior ca a fost furat, intervine politia si il recupereaza iar pe patron il ‘amendeaza’. Concluzii dupa argumetarea ta din articol:

    1. un biet om a fost incarcerat, deci sa-l privim cu compasiune
    2. se desfiinteaza (***) si de aici rezulta ca nu exista o presa libera
    3. tu refuzi sa inapoiezi reportofonul
    4. cine se bucura ca a fost prins un hot (scuze!) e nedrept si trebuie sa planga.
    5. ne putem bucura doar daca necazurile ‘conducatorilor’ duc la cresteri salariale 🙂

    PS. unde-i OTV-ul?

  3. deci, dupa parerea dvs. stimata d-ra codrut, daca „prostimea” ( rea,cu minti inguste) se bucura, ca in sfirsit, ceva bun incepe sa se miste in romania ca in sfirsit ticalosii de la putere incep sa fie trasi la raspundere, este „gresit”! poate ca nu toti din aceasta „prostime” vor salarii mari sau masini scumpe. multi vor ca in sfirsit, sa fie dreptate in romania. cu voiculescu, si cu alti citiva de teapa lui, bine-nteles ca inca nu s-a stirpit coruptia, pentru ca este prea infipta in mentalitatea „conducatorilor” si a „oamenilor de afaceri”.dar…. orice calatorie, oricit de lunga, incepe cu primul pas!
    si pentru articolul publicat……. stai jos, nota 3 !

  4. In opinia dvs. trebuie sa il aplaudam pe dl.Voiculescu pt. ca el da de lucru la mii de oameni, fara el aia ar fi someri:)))

    WTF???
    A furat sa plateasca.
    Si sper sa ii ia pe toti la rand.

    Eu una vreau ca copilul meu sa creasca intrun viitor mai putin corupt. Sunt constienta de faptul ca nu se va eradica coruptia niciodata, dar putem aduce imbunatatiri cu privire la ea.

    Asta este doar inceputul.

    FELICITARI ECHIPEI CARE A INSTRUMENTAT CAZUL!!!

  5. Oamenii se bucura ca in sfarsit se mai intampla ceva in tara asta, se bucura doar cu ideea ca mai sunt bagati la puscarie gunoaie de oameni care au furat TOT ce s-a putut fura. In schimb mi se pare de cacat mentalitatea ta, nu, omul ala nu a gresit, a FURAT cu buna stiinta, nu e o greseala obisnuita, a prejudiciat statul, implicit pe noi toti. Locul lui este in puscarie cu averea confiscata alaturi de toti ceilalti care si-au facut imperii pe spatele statului si din cauza carora eu si tu si toti ceilalti avem salarii mai mici decat polonezii, maghiarii, cehii, etc. INTELEGI indignarea si ura si bucuria ieftina care vine din mocirla???

  6. Fato, felicitări pt. articol, în sfârșit cineva are sânge-n instalație să îi contreze pe cei cu ‘minți minuscule’ (confrați sau p(r)ostaci) ! Pe mine personal mă doare-n cot de condamnarea varanilor și a altor lighioane din politichia românească (să PLĂTEASCĂ toți !) dar mi-e silă de toată viermuiala asta puturoasă iscată în jurul subiectului Antena 3, fie de către amușinatorii băs-ului, fie de către oportuniștii care vor cu tot dinadinsul să se bage-n seamă. Noroc că iarna nu-i ca vara… și e al dracului de aproape. Tic-tac… tic-tac…

  7. Inca mai sunt destui naivi in Romania care cred ca daca este arestat unul din sutele de infractori,corupti sau imbogatiti peste noapte,asta inseamna ca se „misca”ceva in Romania,asta inseamna ca a inceput sa se faca dreptate.Oare cati zeci de ani vor mai trebui acestui popor ca sa se trezeasca si sa vada crunta realitate in care se zbate???Mi-e mila de toti cei care comenteaza si care au ochii acoperiti de valul greu al nestiintei si neputintei!Dormi in pace,popor roman!

  8. In opinia dumneavoastra domnisoara jurnalist , am o minte minuscula deoarece ma bucur ca justitia incepe sa isi faca treaba . Daca acel individ a furat si a fost gasit vinovat iar sediul Antena 3 era in acel dosar , rezulta ca dorim raul programului Antena 3 ? Cred ca un jurnalist ar trebui sa fie impartial si sa nu ofenseze alte persoane printr-un anumit articol .

  9. Jurnalism sau servilism ieftin?

    Săptămâna trecută am aflat cu stupoare că s-ar putea să am probleme grave cu vederea pentru că nu am reușit să număr „peste 200” de participanți la „plimbarea” pentru „libertatea presei” din Parcul Rozelor al urbei noastre (1), nu pentru că nu aș fi învățat la școală, ci pentru că în realitate este posibil să se fi ajuns la maxim 25% din celebra cifră mincinoasă anunțată. Astăzi există probabilitatea să mai adaug câteva afecțiuni modestei mele personalități conform (2):
    ˂˂Penibilul, răutatea, prostia, atacurile nejustificate și minţile înguste sunt coordonatele unei bune părţi a locuitorilor României, în ultimele zile, mai exact, de la condamnarea lui Dan Voiculescu încoace. E adevărat că omul dacă a greşit, trebuie să plătească. Şi totuşi, condamnarea lui Voiculescu a născut un val de antipatie la adresa Antena 3 şi o bucurie stupidă în, aş spune, minţi înguste.˃˃
    ˂˂De ce nu se poate să nu ne bucurăm de condamnarea lui Voiculescu şi de pierderea sediului Antenei 3? Poate pentru că atunci unii ar avea mai mult spaţiu liber în minte pentru ei. Şi dacă s-ar uita bine, ar vedea că au ajuns niște oameni care înjură niște necunoscuţi şi se bucură de întemniţarea unui politician, fără a avea din astea vreun beneficiu real, în afară de actul josnic de a te bucura de necazul cuiva.˃˃
    Pentru extrem de puținii români cu minți largi și luminoase, care refuză să vadă beneficiile reale ale condamnării unor infractori, fie ei și politicieni, și care n-au priceput încă ceea ce este evident, reamintesc încă o dată că: inculpatul Dan Voiculescu a fost condamnat de Justiție pentru că a furat, a dat tunuri nesimțite Statului Român, a săvârșit fapte ilicite, iar sentința primită în dosarul ICA este definitivă și irevocabilă. Antena 3 trebuie să plătească chirie la stat pentru a intra în legalitate, sau să-și mute locația din care emite. Nu se justifică faptul că unii jurnaliști ai postului Tv A3 au ales să mintă România și lumea întreagă în interes propriu, călcându-și în picioare obiectivitatea, credibilitatea și demnitatea profesională. Nu condamnarea inculpatului Voiculescu în cazul ICA „a născut un val de antipatie la adresa Antena 3”, ci tocmai Antena 3 și-a atras dezacordul publicului pentru modul cum a încercat să manipuleze prin minciună, astfel încât să forțeze nepunerea în practică a sentinței judecătorești din cazul ICA, de confiscare a sediului Grupului Intact. Românii nu se „bucură stupid” de condamnarea inculpatului Dan Voiculescu, ci sunt revoltați de minciunile tâmpite ale postului Tv A3. Nu este contestată valoarea jurnaliștilor postului Tv A3, dar atunci când unii dintre acești jurnaliști spun lucruri trăznite spre tâmpite se impun măsuri corective. Este un exercițiu de democrație să te revolți împotriva minților largi și luminoase care consideră că dețin puterea prin ceea ce fac și care consideră că pot să mintă și să manipuleze opinia publică, deși realitatea cotidiană s-a încăpățânat să le dovedească exact contrariul.
    Sunt de acord și cu faptul că putem să schimbăm postul Tv când dorim, dar ca să nu pierdem vremea ar trebui să fim corect și obiectiv informați. De aceea ar fi de dorit ca posturile tv și chiar ziarele ai căror jurnaliști și-au câștigat o reputație de mincinoși să afișeze alături de siglă și mențiunea „Acest post tv/ziar livrează minciuni și dăunează grav sănătății mentale a consumatorului”. Orice consumator la nivel internațional are dreptul conform normelor legale în vigoare să fie corect informat asupra serviciului de care beneficiază, disponibil pe o piață concurențială liberă.
    Stimați jurnaliști cu asemenea zvâcniri de „libertate a presei” revendicată prin „plimbări” sau prin parcuri, vă rog să poftiți măcar în democrația românească a anului 2014 și să respectați românii. Este drept că poporul român este mult prea înțelegător și ospitalier chiar și cu unii jurnaliști bipezi mincinoși și manipulatori, care-l denigrează ori de câte ori reușesc să scrie câteva rânduri într-un articol de ziar. Și în cazul jurnaliștilor este valabil faptul că o persoană poate înțelege realitatea din jurul lui conform constrângerilor limitative impuse de educația primită și cultura acumulată. Din fericire pentru acea ˂˂bună parte a locuitorilor României˃˃, caracterizată de ˂˂coordonatele˃˃ ˂˂penibil, răutate, prostie (…) și minţi înguste˃˃ doar pentru că refuză să creadă în minciuni tâmpite, sunteți prea puțini voi, cei cu minți largi și luminoase, ca să ne puteți cenzura. Vă rugăm să ne iertați stimați jurnaliști că nu suntem smeriți și că avem pretenția, ca să vă putem citi articolele/editorialele, să nu fiți serviabili unor condamnați prin sentințe definitive și irevocabile, fie ei și politicieni.

    Referințe bibliografice: (1) http://www.pressalert.ro/2014/08/sute-de-timisoreni-s-au-plimbat-prin-parcul-rozelor-pentru-libertatea-presei-ce-mesaj-au-transmis-antenei-3-galerie-foto/comment-page-1/#comment-87634); (2) http://www.pressalert.ro/2014/08/romania-carvernelor-sau-despre-condamnarea-lui-voiculescu-antena-3-mocirla-rautate-si-bucurii-ieftine-ale-unor-minti-minuscule/)

  10. articolul e cam penibil , si ma intreb daca a fost sarcina de servici sau ai primit in compensatie un autograf de la badea/gadea ? As vrea sa cred ca a fost sarcina de servici si ca ti-a fost greu sa scrii…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.