Se apropie revizia anuală la Colterm. Află ce zone vor rămâne fără...

Se apropie revizia anuală la Colterm. Află ce zone vor rămâne fără apă caldă și în ce perioadă

0
DISTRIBUIȚI

sediul colterm 02

Vești proaste pentru mii de timișoreni, aduse de reprezentanții regiei de termoficare a orașului, care se pregătesc pentru iarnă. Timp de cinci zile, Colterm anunță că este nevoită să taie apa caldă în mai multe zone din Timișoara pentru că au fost programate o serie de lucrări de revizie tehnică.

Aceste  lucrări de revizie sunt necesare „creșterii gradului de siguranță în funcționarea rețelei termice de transport”, se scuză reprezentanții Colterm.


Regia de termoficare a orașului anunță că lucrările se vor efectua etapizat, pe parcursul mai multor săptămâni, în diferite zone ale Timișoarei.

În prima etapă, cuprinsă în intervalul 25 – 29 august, va fi sistată furnizarea apei calde în următoarele zone și străzi: str. Cerna, Zona Soarelui, Spitalul Județean – Calea Martirilor, str. Lidia, Zona Iosefin, Zona Odobescu, str. Platanilor, str. Rusu Șirianu, str. 16 Decembrie, Calea Șagului, Zona Dâmbovița, Zona Steaua.

„Personalul Colterm va interveni pentru remedierea defecțiunilor constatate în urma “probelor de presiune”, reluarea furnizării apei calde se va face în avans faţă de data limită anunţată, în funcţie de finalizarea reviziilor”, mai transmit reprezentanții Colterm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.