Seară animată de Lora, Elena Gheorghe şi Connect-R, în centrul Timişoarei. Unde...

Seară animată de Lora, Elena Gheorghe şi Connect-R, în centrul Timişoarei. Unde s-a stat la coadă şi de ce a absentat primarul Nicolae Robu

0
DISTRIBUIȚI

connect r ziua timisoarei

 

Centrul Timișoarei a fost neîncăpător în această seară pentru miile de spectatori care au venit la un nou concert organizat de primărie cu ocazia zilelor oraşului.

Dacă seara de vineri a stat sub semnul muzicii blues, sâmbătă pe scena din Piaţa Victoriei au urcat Lora, Elena Gheorghe şi Connect-R. Spectacolele au fost interactive, iar de departe cea mai îndrăzneaţă artistă a fost Lora, care a urcat două fete pe scenă pentru a cânta împreună cu ea unul din hiturile de pe cel mai recent album. Cei mai mulţi spectatori i-a avut Connect-R, întrucât în timpul concertului său oamenii au stat practic umăr în umăr.

În timp ce în centrul Timişoarei lumea se distra, în faţa Primăriei Timişoara, mai discret, viceprimarul Dan Diaconu trăgea cu pistolul pentru a da startul Crosului nocturn.


Amatorii de mişcare în aer liber au alergat trei kilometri în cadrul unui concurs cu premii. Cel mai rapid alergător a primit un voucher de 250 de lei de la un magazin de echipamente sportive care a fost partener al evenimentului. Locurile doi şi trei au fost premiate cu vouchere în valoare de 200 şi 150 de lei, iar restul de participanţi au intrat automat în tragarea la sorţi de la tombola organizată pentru eveniment.

Cum gafele par să fie la ordinea zilei, Primăria Timişoara şi-a dat din nou cu stângul în dreptul cu privire la organizare. Dacă de dimineaţă, la inaugurarea Monumentului Eroilor Anticomunişti, primarul Nicolae Robu a întârziat circa o oră, în acestă seară aşteptarea fost din nou la modă. Toţi cei care au dorit să utilizeze toaletele publice au putut avea acces doar la două dintre acestea, întrucât celelalte au fost amplasate uşă în uşă, fiind astfel blocate.

De la marele eveniment a absentat primarul Nicolae Robu, ocupat cu delegaţiile pe care le-a  primit în această dimineaţă şi pe care le-a plimbat cu minibus-urile electrice până la Pădurea Verde. Programul de Ziiua Timişoarei continuă şi mâine, cu concerte susţine de Alice Francis şi Oceana.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.