Şeful PLR Timiş, Petru Ehegartner, a băgat zâzanie în PNL Timiş. Cum...

Şeful PLR Timiş, Petru Ehegartner, a băgat zâzanie în PNL Timiş. Cum se contrazic şeful TNL şi şeful PNL pe modalitatea de plecare din partid

2
DISTRIBUIȚI

ehegartner la pressalert live 6Senatorul Petru Ehegartner a ieșit ieri pentru prima dată în faţa presei în calitatea sa de preşedinte al filialei de Timiş a Partidului Liberal Reformator. Printre altele, acesta susţinea că partidul în care s-a înscris după plecarea din PNL se bucură de mare success la nivel local şi că pe lângă mai mulţi primari care ar dori să adere, captura PLR numără şi nu mai puţin de 40 de tineri liberali.

Şeful TNL Timiş, Liviu Cocean, a reacţionat vizavi de aceste afirmaţii prin intermediul unui comunicat de presă.


„În condițiile în care nu numai că nu s-a prezentat nici o listă nominală cu aceștia din urmă, iar la sediul PNL Timiș nu s-a înregistrat nici o demisie care să certifice acest fapt, cerem public acestor ipotetici noi membri ai PLR Timiș, fie ei tineri sau seniori, să-și dea demisia din PNL ca un gest de onoare și demnitate personală, de respect față de partidul pe care până nu demult pretindeau natural că îl reprezintă. Astfel, s-ar asigura un climat de transparență și competiție corectă, ambele atribute de bază ale oricărui partid care se pretinde a fi liberal”, a scris Cocean. În schimb, Nicolae Robu, şeful PNL Timiş, actualmente co-presedinţe al ACL Timiş nu a fost atât de amabil cu cei curioşi. Robu a spus, la finele săptămânii trecute, că toţi cei care iau parte la reuniuni al PLR sunt consideraţi excluşi din partid.

2 COMENTARII

  1. Adevarul este ca Dl. Ehegartner cu echipa sa de ,,vechii liberali” l-au adus pe Dl. Robu in PNL in 2008 cu acordul lui Dl. Tariceanu si Cioroianu! Cocean si Busoi l-au facut pe Dl. Robu ,,nomenclaturist” la alegerile PNL Timis din 2010! Dl. Robule va mai amintiti?? In 2013 la smecherelile acestor pustani tupeisti (vedeti articolele despre coruptia lui Busoi) Dl. Robu a hotarit schimbarea Dl. Senator Ehegartner prin reducerea mandatului de Presedinte PNL Timisoara cu 1,5 ani! Acum daca a plecat Dl. Ehegartner, ce mai vreti Dl. Robu? v-ati scapat de ei (ca si asa nu-i mai vroiati) si veti ramane cu tinerii (lupi)!! Dar sa fiti sigur ca vor sari si la gatul dumneavoastra (la anul, cand au loc alegerile PNL-ACL, sau poate mai devreme!!)!!

  2. Nu Ehegartner l-a adus pe Robu in PNL, ci Tariceanu l-a impus prin filiera Anton Anton. Altii doar s-au laudat ca sa se afle in treaba! Cat despre manevrele lui Robu de-a elimina pe toti ce i-ar putea fi concurenti, lucrurile sunt deja cunoscute de mult. „Rezultatele” se vad!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.