O mașină, în care se afla și un copil, s-a izbit de...

O mașină, în care se afla și un copil, s-a izbit de un TIR. În ce stare sunt victimele

0
DISTRIBUIȚI

cimitir sagului ambulanta

Cinci persoane printre care și un copil au tras o sperietură zdravănă luni dimineața. Mașina în care se aflau s-a oprit în roata unui autotren. Autoturismul, cu numere de Caraș-Severin, venea dinspre localitatea Jebel și se îndrepta spre localitatea Șag.


La un moment dat, șoferul mașinii a intrat în depășirea autotrenului care încerca să intre în curtea unei societăți comerciale aflate pe raza localității Pădureni. Bărbatul nu a mai reușit să revină pe banda sa de mers, iar mașina s-a izbit de camion și s-a oprit în roata din spatele acestuia. La fața locului s-au deplasat un echipaj al Ambulanței, poliția, dar și pompierii de la ISU Banat. „În autoturism se aflau cinci persoane printre care și un copil. Patru dintre acestea au fost ușor rănite și au primit îngrijiri medicale la fața locului. Copilul a scăpat nevătămat”, a declarat pentru PRESSALERT.ro Ionuț Bocancea de la Biroul de Presă al IPJ Timiș.

Traficul a fost blocat minute bune pe șoseaua Timișoara-Moravița, până când pompierii au eliberat șoseaua. Polițiștii continuă cercetările.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.