Şova: Băsescu are timp de întâlniri politice cu Udrea, nu şi de...

Şova: Băsescu are timp de întâlniri politice cu Udrea, nu şi de numirea ministrului Bugetului

0
DISTRIBUIȚI

dan_sova1520_14398400

Preşedintele Traian Băsescu are timp pentru întâlniri politice cu Elena Udrea, în scopul susţinerii candidaturii acesteia la Preşedinţie, dar nu şi pentru exercitarea atribuţiilor funcţiei, în sensul numirii ministrului Bugetului, afirmă purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Şova, scrie Mediafax.

„Preşedintele Băsescu are timp de întâlniri politice cu Elena Udrea, dar nu şi de exercitarea atribuţiilor funcţiei, în sensul numirii ministrului Bugetului”, susţine Şova, într-un comunicat. El precizează că preşedintele Traian Băsescu se întâlneşte, miercuri, cu Elena Udrea, „pentru a-i acorda acesteia sprijinul în alegerile prezidenţiale”.

„Este vorba de o întâlnire politică, genul de întâlnire care arată faptul că Traian Băsescu nu a fost niciodată preşedinte decât pentru apropiaţii săi.


Problema este că preşedintele Traian Băsescu găseşte timp pentru astfel de întâlniri, dar nu şi pentru exercitarea atribuţiilor funcţiei sale, în sensul numirii domnului Darius Vâlcov ca ministru al Bugetului. Pentru domnul Băsescu este mai important partidul său de buzunar şi doamna Udrea decât sunt problemele ţării. Îi cerem domnului preşedinte să îşi facă timp pentru problemele României şi să lase şuetele politice cu doamna Udrea „, afirmă Şova.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.