Sprijin din partea nemților pentru spitalele din Timiș. Crucea Roșie Germană a...

Sprijin din partea nemților pentru spitalele din Timiș. Crucea Roșie Germană a trimis două tiruri cu echipamente medicale în județul nostru

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-604794485">

crucea rosie timis

Două tiruri încărcate cu aparatură medicală, uniforme, echipamente medicale, paturi, scaune cu rotile, și nu numai, au ajuns, ieri, la sediul Crucii Roșii Filiala Timiș, din Timișoara. În următoarele zile, materialele primite din Germania vor fi împărțite spitalelor din județul Timiș, dar majoritatea echipamentelor medicale vor ajunge la Spitalul Militar din Timișoara.

Lucian Trif, directorul Crucii Roșii Filiala Timiș, ne-a declarat că ajutoarele care au sosit ieri la Timișoara au fost primite de la Crucea Roșie Germană, filiala Isny am Allgau. “În fiecare an, în luna august, vin ajutoare din Germania pentru comunitate. Valoarea materialelor primite ieri se ridică la aproape 15.000 de euro. Cele mai multe echipamente vor fi distribuite Spitalului Militar din Timișoara, dar și altor spitale, așa cum este, de exemplu, secția de Ortopedie de la Spitalul de Copii “Louis Țurcanu” din Timișoara”, a precizat Lucian Trif.

Cele două tiruri pline cu echipamente medicale primite de la Crucea Roșie Germană au fost descărcate, ieri, de către voluntarii filialei Timiș a Crucii Roșii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.