Telenovela mamei care și-a abandonat copiii continuă: a fost „vrăjită” și avea...

Telenovela mamei care și-a abandonat copiii continuă: a fost „vrăjită” și avea un iubit… imaginar. Ce noi detalii ies la iveală

0
DISTRIBUIȚI
mama copiilor abandonati
Ancuța Toma, femeia care și-a abandonat cei patru copii în centrul Timișoarei, caută motive care mai de care mai incredibile pentru a-și motiva gestul făcut. Aceasta susține că ar fi căzut victima unor farmece și că ar avea un iubit la Timișoara, care dezminte însă, cu vehemență, varianta femeii. 
Bărbatul cu care Ancuța Toma susține că ar avea o relație amoroasă are 35 de ani și lucrează la unul dintre hypermarketurile Billa din Timișoara. A.M. este de origine din Brad, dar sărăcia l-a împins să își caute un loc de muncă la Timișoara și a ajuns să doarmă la azilul de noapte. Tânărul susține că are alte standarde de viață, decât mama micuților, după trei ani de studii de automatică și calculatoare și că a încercat, într-adevăr să o ajute pe femeie, dar fără a avea vreo relație amoroasă cu aceasta. ”Ea visează și vorbește. Nu sunt decât o persoană inimoasă, care am vrut să o ajut cu copiii, în niciun caz nu sunt iubitul ei.


Nu mi-am dorit asta niciodată. Nu am avut relații intime cu ea. E adevărat că, din milă, i-am luat Pampers la copii și am ajutat-o, cât am putut, din sărăcia mea”, povestește tânărul.
A.M. spune că a observat că femeia avea un comportament indiferent cu micuții ei și că îi lăsa murdari.  „Nu îi spăla, nu avea grij de ei, uneori se răstea la ei să stea locului. Nici măcar fata cea mare, de 6 ani, nu știa să folosească WC-ul. Vă spun sincer, când a ajuns cu copiii la azil, ceea ce am văzut au fost niște copii de care nu s- ocupat nimeni, nici să îi educe, nici să îi spele sau să îi schimbe. Cât a stat, copiilor le schimba Pampersul o fată din azil, căreia, ca și mie, îi era milă de ei. Ea nu se ocupa de copii deloc. Nu îi agresa. Nu am văzut să îi lovească, dar îi erau parcă indiferenți sau o povară”, a mai povestit bărbatul. 
Ancuța Toma are dosar penal pentru abandon de familie. Momentan, e internată cu copiii la Spitalu Louis Țurcanu din Timișoara. Miercuri cu toții vor fi externați, copiii urmând să primească asistență maternală profesionistă. Astăzi, a povestit episodul în care și-a părăsit copiii, invocând că i s-ar fi făcut vrăji. ”M-am întâlnit cu doi oameni, un bărbat și o femeie, iar ei mi-au dat să beau ceva. Apoi nu am mai știut de mine. Am fost vrăjită. Când m-am trezit, eram în altă parte”, a povestit Ancuța Toma. Ea a dezvăluit și din planurile de viitor: nu renunță la copii, și își face un nou iubit. ”Nu dau copiii. Am să stau cu ei la iubitul meu, pe care l-am cunoscut la azil”, a mai spus femeia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.