Timișoara ar putea avea, totuși, un spital nou. Cu ce propunere vine...

Timișoara ar putea avea, totuși, un spital nou. Cu ce propunere vine Titu Bojin, președintele CJ Timiș

1
DISTRIBUIȚI

oncologie

Ministrul Sănătății a anunțat, în urmă cu câteva zile, că în țară se vor construi trei spitale regionale cu bani de la Uniunea Europeană, însă nu și la Timișoara. Totuși, Titu Bojin, președintele CJ Timiș, spune că această variantă nu este bătută în cuie, ci în acest moment la București se discută despre două soluții.


„Fie se vor construi cele trei spitale regionale, fie vor fi modernizate 11 spitale județene. Ar fi bine să se meargă pe cea de-a doua variantă”, a spus, astăzi, Titu Bojin, care s-a întors aseară de la București.

Bojin a mai precizat că CJ Timiș va încerca realizarea unui nou spital la Timișoara, nu neapărat regional, cu fonduri transfrontaliere, în colaborare cu Ungaria. „Cei de la «proiecte» din CJ Timiș s-au întâlnit cu colegii din Ungaria ca să discute despre posibilitatea de a renunța la câteva lucrări pentru a se putea construi un spital nou la Timișoara. De la București am primit acordul ca noi să găsim o formulă prin care să putem să finanțăm un spital. Nu e obligatoriu să discutăm neapărat de un spital regional, să fim serioși, clădirea de pe Calea Torontalului s-a deteriorat, s-a degradat și nici măcar nu o mai avem în gestiune”,  a mai declarat Titu Bojin. Președintele CJ Timiș spune că acest spital nou nu ar putea fi realizat fără sprijinul Primăriei Timișoara.

 

1 COMENTARIU

  1. Da cu banii pentru studiile de pre-pre-pre sau post F(R)EZABILITATE ce s-a facut, cum s-au cheltuit??? Stie cineva? Pe vremea USl-ului cica s-ar fi alocat niscaiva banuti pentru ascete (pseudo)studii…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.