Timişorenii amatori de petreceri sunt aşteptaţi din nou pe acoperiş la Wilde...

Timişorenii amatori de petreceri sunt aşteptaţi din nou pe acoperiş la Wilde On The Roof VIDEO

3
DISTRIBUIȚI

party1

Moda petrecerilor susţinute „pe acoperiş“ loveşte din nou, următorul eveniment din seria Rooftop Party-urilor organizate de cei de la BlackOut urmând să se desfăşoare vineri 15 august la Iulius Mall sub genericul Wilde On The Roof. Artiştii care vor mixa la pupitre sunt DJ-i apreciaţi de fanii muzicii electronice din România şi de peste hotare: Nice7, Daniel Wilde şi Atapy. “Este a doua oară când organizăm un rooftop party în Timişoara, publicul numeros, iubitor de astfel de petreceri ne-a convins să ne întoarcem. Timişoara este un oraş cu un număr mare de fani ai muzicii electronice, iar rooftop-ul Iulius Mall este spaţiul perfect pentru un astfel de party”, declară organizatorii evenimentului.


Primul rooftop party organizat de ei a fost cel în care au mixat Dani şi Robert, cei doi tineri jimbolieni care alcătuiesc duo-ul NTFO. Nicola Daniele şi Cesare Marocco cunoscuţi ca NiCe7 au colaborat cu label-uri precum Noir Music, Suara si Great Stuff.

Track-ul lor „Point” a fost desemnat la Beatport Music Awards drept cel mai bun tech house record al anului 2011. Pe lângă activitatea sa de artist-colaborator în diferite proiecte şi producător muzical, Daniel Wilde a cunoscut o ascensiune importantă în cariera sa de DJ, acesta mixând la festivaluri şi petreceri renumite din Barcelona precum Sonar şi Werk it, dar şi în Lisabona, Copenhaga, WMC Miami, Sullivan Room New York sau Watergate. , Atapy este DJ-ul ale cărui single-uri au atras atenţia şi contributia unor artişti precum M.A.N.D.Y, Dubfire, Laurent Garnier sau Ritchie Hawtin. Biletele pentru acest eveniment costă 20 lei în avans, urmând ca la intrare acestea să coste 25 lei până la ora 24 şi 35 lei după. Pentru acest eveniment există şi bilete VIP la preţul de 50 lei, care oferă accesul la zona de mese si bar special amenajate pentru acest spatiu, precum şi la backstage.

3 COMENTARII

  1. Numai cand te uiti la poza respectiva si vezi manelista respectiva iti cam dai seama ce mizerie va fi.”Deep house” „tu-va-n cur” de prefacuti va bateti joc de muzica si de oamenii care chiar au respect si pasiune pentru ea…v-as pune o bomba in mall-u ala sa mai facem putina curatenie prinitre voi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.