Timişorenii au participat la o nouă ediţie a festivalului SZIN, manifestare care...

Timişorenii au participat la o nouă ediţie a festivalului SZIN, manifestare care se încheie astăzi FOTO&VIDEO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1177066003">

festival szin szeged (10)

O nouă ediţie a festivalului Szeged Ifjusagi Napok (SZIN) are loc, la aproximativ o sută de kilometri de Timişoara, în oraşul maghiar Szeged. Este vorba despre o manifestare muzicală şi nu numai, care programează concerte cu peste 100 de formaţii şi interpreţi şi o sumedenie de programe culturale.

Oraşul înfrăţit cu Timişoara, cu o populaţie de 170.000 de locuitori, este gazda acestei manifestări de mai mulţi ani şi reuşeşte să adune laolaltă o sumedenie de tineri care plătesc bilete de cinci sau şase mii de forinţi pe zi, pentru a vedea cele mai în vogă nume ale scenei muzicale din ţara vecină şi nu numai. Printre miile de spectatori prezenţi se numără şi câţiva timişoreni, care au participat la acest festival şi în anii trecuţi. Desfăşurat în cadrul ştrandului Ujszegedi Partfurdo, SZIN oferă multe programe culturale printre care se numără spectacole de teatru, expoziţii şi prezentări ale unor obiective turistice din ţara vecină.

Pe afişul festivalului se află nume ca Example, Pendulum (dj set), Intim Torna Illegal, Punani Massif, Csík Zenekar, Kiscsillag, Magna Cum Laude, Paddy And The Rats, Supernem şi alţii. Astăzi, sâmbătă, 30 august, este ultima zi de desfăşurare a acestui festival.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.