Timişorenii de la JazzyBIT, într-o fotografie inedită pe malul Mediteranei. Vezi la...

Timişorenii de la JazzyBIT, într-o fotografie inedită pe malul Mediteranei. Vezi la ce festival au cântat

0
DISTRIBUIȚI

jazzybit

Formaţia timişoreană JazzyBIT a susţinut un concert în cadrul festivalului Musica sulle Bocche din Sardinia (Italia), în cadrul căruia au prezentat şi câteva piese noi, care nu se regăsesc pe albumul lor de debut Touch In The Sky.

Înaintea apariţiei lor din Italia, timişorenii au avut parte de o zi liberă, prilej cu care s-au fotografiat pe malul Mării Mediterane.


Cei trei timişoreni au avut parte de o vară fierbinte, cu multe concerte la activ. JazzyBIT a fost dealtfel singura trupă care a susţinut recitaluri în cadrul celor două festivaluri de jazz din zona noastră, la Jazz TM şi Gărâna Jazz Festival. Formaţia timişoreană JazzyBIT, care în luna februarie a acestui an a lansat albumul „Touch the sky”, a câştigat premiul pentru debut la Gala premiilor de Jazz pe 2013, un eveniment ajuns la cea de-a 12-a ediţie, care a avut loc la Bucureşti. Primul album al trio-ului instrumental format din Teodor Pop (pian, orgă Hammond, sintetizator), Mihai Moldoveanu (chitară bas) şi Szabó Csongor-Zsolt (tobe, percuție) a apărut exact la doi ani după primul lor concert. „Touch the Sky” conţine 10 piese originale înregistrate de către Uţu Pascu şi Octavian Horvath la studioul Audio TM din Timişoara. Materialul a fost mixat de Uţu Pascu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.