Timișorenii sunt așteptați să cumpere bilete pentru Cursa Rățuștelor. Când va avea...

Timișorenii sunt așteptați să cumpere bilete pentru Cursa Rățuștelor. Când va avea loc “întrecerea”

0
DISTRIBUIȚI

ratuste la apa la cursa ratustelor

5.000 de rățuște din plastic, care se vor “întrece” pe Bega, pot fi “adoptate” de către timișoreni, începând de astăzi, în schimbul sumei de cinci lei. Tradiționala cursă a rățuștelor are loc în cadrul celei de-a șaptea ediții a Festivalului Bega Bulevard, care va avea loc în perioada 5 – 7 septembrie.

Potrivit organizatorilor Cursei Rățuștelor, Clubul Rotaract Timișoara împreună cu cluburile Interact și Rotary Timișoara, evenimentul se va desfășura duminică, 7 septembrie,  la ora 16.00, între Podul Tinereții și Podul Traian.


În acest an, fondurile strânse se vor îndrepta spre Formaţiunea de Intervenţie Rapidă pe bază de Voluntariat “SALVO”, pentru achiziţionarea unei autospeciale necesară în numeroase proceduri de urgenţă.

Biletele vor fi puse în vânzare începând de astăzi, la punctele de pe Strada Alba Iulia şi de pe strada Mărăşeşti.  “Evenimentul cuprinde două părţi distincte. Prima parte are ca personaje principale răţuştele sponsor. În a doua parte, 5.000 mii de răţuşte „adoptate” în schimbul sumei de 5 lei, sunt aruncate pe Bega. Persoanele ale căror bilete cuprind numerele primelor răţuşte ajunse la linia de sosire (de fapt, „părinţii lor adoptivi”) câştigă premii în bani şi produse”, transmit organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.