Tinerii din PNL și PDL, la prima întâlnire comună de amploare. Cum...

Tinerii din PNL și PDL, la prima întâlnire comună de amploare. Cum s-au lăudat cu paginile de Facebook și mașinile de lux

1
DISTRIBUIȚI

PNL PDL CONGRES37_resizeDegradarea sistemului educaţional şi viaţa grea pe care o duc tinerii din România au fost principalele subiecte discutate de tinerii liberali şi democrat –liberali, care s-au întâlnit în acest weekend la Valea Lui Liman. La conferinţa de presă organizată după una din şedinţele de lucru, Andreea Paul prim-vicepreşedinte al PDL, s-a ocupat de atacarea premierului Victor Ponta, despre care a spus că este „cel mai prost produs al tineretului românesc din zilele noastre”. Paul a mai spus şi că „Timişoara este oraşul care mi-a acordat cel mai mare număr de fani. Am discutat astăzi despre tineri, a doua ediţie a raportului <<starea naţiunii tinere>> şi trag din nou semnalul că viteza cu care se deteriorează sistemul de viaţă al tinerilor este alarmantă.


Vom fi cea mai îmbătrânită ţară europeană de peste 50 de ani. Peste nici jumătate de veac România va fi cea mai îmbătrânită ţară europeană. Nu se întreprinde nimic pentru a gestiona cu măsuri pragmatice acestă provocare. Unul din patru tineri îşi caută loc de muncă şi nu şi găseşte şi degradarea sistemului educaţional”.

Tinerii liberali şi democrat – liberali au semnat şi un pact de colaborare cu Partidul Renaşterii din Serbia. La iniţiativa lui Paul, tinerii şi-au făcut propriul decalog, după modelul bisericesc, prin care jură să nu fie păcăliţi de nimeni. Un subiect important a fost şi numărul de fani pe pagina de Facebook a pedelistei. Aceasta are nu mai puţin de 60.000 de fani, dintre care 1.500 sunt din Timişoara.

Un punct de atracție l-a constituit, însă, parcarea unde s-a desfășurat evenimentul, plină cu mașini de lux,dovadă, au spus democrat-liberalii, că sunt antreprenori de succes, nu copiii de bani gata.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.