Tot mai mulți tineri din Timișoara doresc să devină soldați în Armata...

Tot mai mulți tineri din Timișoara doresc să devină soldați în Armata Română. Ce îi atrage

0
DISTRIBUIȚI

soldati

Sute de tineri din vestul țării care visează să devină soldați și să lupte pe front sau pur și simplu pentru că își doresc să aibă un loc de muncă sigur bat, anual, la porțile Centrului Militar Zonal Timiș, cu scopul de a solicita înrolarea în armată. Doar câteva zeci de tineri sunt și selectați, și asta pentru că trebuie să treacă mai multe probe pentru a fi declarați admiși.

Mircea Cosor, comandantul Centrului Militar Zonal Timiș, a ținut să precizeze că majoritatea tinerilor interesați să lucreze în Armata Română visează să-și facă o carieră ca soldați.


“În prezent, tinerii sunt din ce în ce mai interesați de Armată. Armata reprezintă pentru mulți dintre tinerii de astăzi, și când spun tineri mă refer atât la băieți, cât și la fete, o oportunitate de a-și crea o carieră și de a se dezvolta. Zilnic, la porțile Centrului Militar Zonal, la biroul de recrutare din Timișoara, se prezintă tineri care doresc să urmeze o carieră militară. Sunt tineri care doresc să se înscrie la un liceu militar, tineri absolvenți de liceu”, a precizat Mircea Cosor.

Armata Română are nevoie permanent de militari, și asta pentru că anual se fac treceri în rezervă datorită pensionărilor. În anii precedenți, au fost chiar și cinci candidați pe un loc scos la încadrare în Armata Română.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.