Traficanți de țigări, trimiși în judecată. Cum acționau cei doi pentru a...

Traficanți de țigări, trimiși în judecată. Cum acționau cei doi pentru a introduce țigările în țară

4
DISTRIBUIȚI

tigari contrabanda campDoi traficanți de țigări care acționau în zona frontierei de vest au fost trimiși în judecată. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara au finalizat urmărirea penală şi au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor Claudiu-Marinel Oreviceanu, pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, și Claudiu Ciprian Mocodean, pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă şi trecere frauduloasă a frontierei de stat.

”În fapt, s-a reţinut în sarcina inculpaţilor că, în data de 27 iunie 2012, s-au deplasat împreună pe teritoriul Republicii Serbia, unde au achiziţionat, de la o persoană necunoscută, cantitatea de 30.000 ţigarete marca Fast, cu timbru de sârbesc.


Inculpatul Mocodean Claudiu-Ciprian a rămas pe teritoriul Serbiei, în apropierea frontierei cu România, având asupra sa întreaga cantitate de ţigări şi, în aceeaşi noapte, conform înţelegerii pe care a avut-o cu inculpatul Oreviceanu Caludiu-Marinel, a introdus ilegal în România întreaga cantitate de ţigări, fiind aşteptat de către acesta, în apropierea localităţii Otelec, împreună cu alte două persoane, pentru a-l ajuta la transportul ţigărilor. Prejudiciul cauzat bugetului de stat prin activitatea infracţională a inculpaţilor este în sumă de 15.679 lei”, se arată în rechizitoriul procurorilor.

Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Timişoara.

4 COMENTARII

  1. @ Francesco !!
    Papagalule,este o stire pt ca AU FOST TRIMISI IN JUDECATA !!!
    Majoritatea dosarelor se lasa cu AN si NUP sau alte prostii, asta se pare ca a fost facut si ulterior instrumentat de niste oameni ce vor sa mai termine cu fenomenul asta !!
    Asta-i stirea d-le Francesco !!!

  2. Francesco esti dovada vie ca devenim un popor de idioti! Cretinel astia au fost PRINSI! creierasul tau poate percepe nuanta? Deci micule imbecil nu s-au gasit doar niste baxuri abandonate p-un camp…, ci si „marfa” si carausii.Boule care esti prost

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.