Trasee deviate pentru mai multe tramvaie și autobuze din Timișoara. Pe ce...

Trasee deviate pentru mai multe tramvaie și autobuze din Timișoara. Pe ce rută se va înființa o nouă linie

0
DISTRIBUIȚI

tramvai-640x480

Lucrările de refacere a macazului existent la intersecția străzilor Ștefan cel Mare și 1 Decembrie 1918 modifică circulația mai multor mijloace de transport în comun care tranzitează zona respectivă.

Reprezentanții Regiei Autonome de Transport Timișoara anunță că, începând cu data de 25 august, traseele tramvaielor de pe liniile 4 și 8 care circulă din Piața Bălcescu vor fi deviate pe traseul strada Independenţei – strada Drubeta – bulevardul Liviu Rebreanu – bulevardul Iosif Bulbuca şi retur.


Mai mult, traseul liniei 21 autobuze va fi prelungit până la Piaţa Domăşneanu.

De asemenea, reprezentanții RATT anunță că se va înființa o nouă linie de autobuz, cu denumirea 8 barat, începând cu data de 25 august, pentru a acoperi necesitatea de transport în comun din zonă. Autobuzul 8 barat va circula pe traseul Piaţa Nicolae Bălcescu – strada 1 Decembrie 1918 – strada Johann Gutenberg – bulevardul Eroilor de la Tisa – bulevardul Victor Babeş – bulevardul Mihai Viteazu – Piaţa Nicolae Bălcescu.

În afară de staţiile existente de pe noul traseu se vor înfiinţa următoarele staţii noi: după intersecţia dintre străzile 1 Decembrie 1918 şi Johann Gutenberg; după intersecţia bulevardului Eroilor cu strada Daliei; după intersecţia bulevardului Eroilor cu aleea F.C. Ripensia; pe bulevardul Victor Babeş; Piaţa Bălcescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.