Trei persoane sunt în stare critică, în urma unui accident rutier petrecut...

Trei persoane sunt în stare critică, în urma unui accident rutier petrecut pe șoseaua Timișoara-Caransebeș. Cum s-a întâmplat

0
DISTRIBUIȚI

jupa1Trei persoane se zbat între viață și moarte, după ce au fost implicate într-un accident rutier grav, petrecut în această dimineață. Tragedia a avut loc în apropierea localității Jupa. Din primele cercetări, se pare că șoferul autoturismului a adormit la volan, mașina a pătruns pe contrasens și s-a izbit puternic de un TIR care circula regulamentar. La faţa locului au

ajuns două echipaje de ambulanță, iar persoanele rănite au fost transportate la Spitalul Municipal din Caransebeş pentru îngrijiri medicale.

Șoferul autoturismului nu își aduce aminte ce s-a întamplat, însa nu exclude să fi fost obosit, mai ales că se întorceau acasă din Germania scrie portalul resita.ro.


Polițiștii i-au întocmit șoferului un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Săptămâna trecută, patru persoane au murit tot lângă Caransebeș, după ce șoferul a adormit la volan și a intrat sub un autotren.

Sursa foto: resita.ro

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.