Un băiat de 18 ani a căzut de pe o saltea pneumatică...

Un băiat de 18 ani a căzut de pe o saltea pneumatică şi viaţa lui s-a sfârşit tragic. De ce nu l-au putut salva prietenii

0
DISTRIBUIȚI

cautari_apa_inecA căzut de pe o saltea pneumatică şi viaţa lui s-a sfârşit tragic. Un tânăr de 18 ani care era la scăldat cu prietenii pe lacul din zona minei Uricani când salteaua pneumatică s-a rotit şi adolescentul a cazut în apă. Prietenii au încercat să-i sară în ajutor însă când şi-au dat seama că nu mai apare la suprafaţă au cerut ajutor la 112.


Mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara au început căutările. După o oră trupul tânărului a fost găsit de scafandri la o adâncime de peste 10 metri.

„Echipajul de scafandrii din cadrul ISU Hunedoara a intervenit pentru căutarea persoanei înecate în lacul de lângă fosta mină Uricani. După desfăşurarea operaţiilor de căutare, care au durat aproximativ o oră, victima a fost găsită şi adusă la mal, unde a fost predată Institutului de Medicină Legală Hunedoara. Tânărul a fost găsit la o adâncime de aproximativ 10 metri sub luciul apei, care potrivit localnicilor ajunge la 50 de metri”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, Bogdan Dănăiaţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.