Un bărbat de 34 de ani din Timișoara a dispărut de acasă....

Un bărbat de 34 de ani din Timișoara a dispărut de acasă. Dacă îl vezi, sună la 112

0
DISTRIBUIȚI

METELEAUCA GRIGORE

Un bărbat de 34 de ani este căutat de poliție după ce a plecat de acasă, zilele trecute, beat fiind. Bărbatul obișnuia să dispară la beție, susțin rudele lui, dar de fiecare dată revenea în maxim două zile. ”La data de 30 iulie a.c., poliţiştii timişeni au fost sesizaţi despre dispariţia unui bărbat de 34 de ani, din municipiul Timişoara.


Grigore Meteleaucă ar fi plecat la data de 28 iulie a.c. de la domiciliu, fiind în stare de ebrietate, iar până în prezent nu a mai revenit”, informează ofițerul de presă al Poliției. individul e căutat acum de polițiștii de la Investigaţii Criminale.

Semnalmente: înălţime 1.70 – 1.75 metri, 60-69 de kg, constituţie atletică, păr şaten, tuns scurt, faţă ovală, ochi căprui, fără semne particulare. La data dispariţiei bărbatul purta o cămaşă albă, pantaloni din stofă de culoare gri, fiind încălţat în pantofi de culoare maro.

Oricine poate oferi detalii cu privire la bărbatul dispărut este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.