Un bărbat a încercat să își dea foc în fața Prefecturii Timiș,...

Un bărbat a încercat să își dea foc în fața Prefecturii Timiș, pe motiv că este nemulțumit de guvern. Cum a fost salvat

0
DISTRIBUIȚI

explozie07_arsuri ambulanta

Un bărbat din Moșnița Nouă a vrut să își pună capăt zilelor pe motiv că este nemulțumit de Guvernul Ponta. Aflat în stare de ebrietate, bărbatul s-a dus sâmbătă după amiază în fața Prefecturii din Timișoara cu o sticlă de doi litri plină cu benzină.


A golit jumătate de sticlă pe el și a amenințat că își dă foc. Jandarmii au sosit imediat la fața locului unde au discutat cu bărbatul, iar la un moment dat au reușit să îl imobilizeze. În cele din urmă a sosit și un echipaj de la Ambulanță. Medicii au constatat că bărbatul este bolnav psihic.

”Medicii sosiți la fața locului au constatat că persoana se află în evidenţele medicale cu antecedente de natură psihică și l-au transportat la Spitalul Clinic de Psihiatrie Văcărescu. Acolo a devenit violent și i s-au administrat injecții pentru a se calma, după care l-au transportat la spitalul de specialitate din Jebel unde l-au și internat. Ne bucură faptul că nu a reușit să se autoincendieze pentru că era plin de benzină, iar dacă își dădea foc avea loc o nenorocire.”, a explicat Vasile Manolache din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.