Un cunoscut fotbalist a intrat BEAT cu bolidul de lux într-un șanț....

Un cunoscut fotbalist a intrat BEAT cu bolidul de lux într-un șanț. Ce riscă sportivul

0
DISTRIBUIȚI

dorel-stoicaUn fotbalist care a activat la mai multe cluburi mari din România a fost implicat într-un accident rutier marți seară. Accidentul a avut loc pe drumul care leagă Timișoara de Caransebeș, chiar pe centura Lugojului. Bărbatul de 35 de ani este din Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți.


Acesta se afla la volanul unui autoturism marca Audi, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului și a sărit cu mașina dintr-un sens giratoriu într-un șanț.

Fotbalistul se afla sub influența băuturilor alcoolice și se grăbea să ajungă la Caransebeș. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. „În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi refuzul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, se arată în comunicatul IPJ Timiș. Dorel Stoica a jucat la Universitatea Craiova, Steaua, Dinamo și CS Turnu-Severin, notează redeșteptarea.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.