Un deținut evadat, prins în timp record de polițiștii timișeni. În ce...

Un deținut evadat, prins în timp record de polițiștii timișeni. În ce zonă a fost găsit fugarul

0
DISTRIBUIȚI

evadatPoliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat și reținut, în urmă cu puțin timp, un tânăr de 25 de ani care a evadat de la un punct de lucru al penitenciarului unde era încarcerat.

Tânărul care evadase astăzi de la un punct de lucru al Penitenciarului Timişoara a fost prins la 30 de minute de la sesizare.


Cel în cauză se afla încarcerat din februarie 2013 în Penitenciarul Timişoara, având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani pentru săvârşirea de infracţiuni rutiere şi furturi de autoturisme.

Tânărul a fost prins în zona hotelului Continental și condus la sediul IPJ Timiş, unde i-a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de evadare. Acesta va fi transferat în penitenciar. Pentru evadare, codul penal prevede pedepse cu închisoarea de la 6 luni la 2 ani, care se vor adăuga la pedeapsa ce se execută deja.

Conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.