Un nou sondaj pe Facebook, inițiat de primarul Robu, după vestea că...

Un nou sondaj pe Facebook, inițiat de primarul Robu, după vestea că Timișoara nu va avea spital regional. Ce spune despre banii de la Guvern pentru noul corp al spitalului de copii

5
DISTRIBUIȚI

nicolae robu mana minge

Nicolae Robu, primarul Timișoarei, a lansat un nou sondaj pe Facebook, ieri, după ce ministrul Sănătății a anunțat că în capitala Banatului nu va fi construit un spital regional din fonduri europene. Edilul șef atrage atenția, pe rețeaua de socializare, că s-a vorbit despre realizarea a patru spitale regionale, în afara capitalei, cu câțiva ani în urmă, dar, în final, Timișoara nu a mai fost inclusă pe listă. “Cu mai mulți ani în urmă, a fost generată ideea de a se construi în România un număr de spitale de excelență, la nivel macroregional -idee, în opinia noastră, foarte bună-. De patru astfel de spitale s-a vorbit, în primele, în afara capitalei, patru oraşe ale ţării: Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Craiova”, explică primarul Timișoarei.

Nicolae Robu consideră că anunțul că Timișoara a fost lăsată pe dinafară în ceea ce privește construcția unui spital regional confirmă un singur lucru, și anume faptul că orașul de pe Bega rămâne cu “zero lei” de la Guvern pentru proiecte.


Mai mult, edilul șef spune că nici măcar cei cinci milioane de lei promiși de Guvern pentru construcția noului corp de clădire al Spitalului de Copii “Louis Țurcanu” nu au fost primiți.

“Iată că acum, când exercițiul financiar european 2014 – 2020 este pe punctul de a starta și în România, în sfârşit, PSD, Victor Ponta și Guvernul lor anunță că Timișoara nu va fi pe listă, confirmând ceea ce aflaserăm noi că se prefigurează, cu mai mult timp în urmă, când am luat atitudine şi am făcut demersuri -atât oficiale, cât şi mediatice-, pentru corectarea situaţiei. Timişoara rămâne, în continuare, cu ZERO LEI alocaţi proiectelor sale aflate în jurisdicţia Guvernului -centura, racordul 2 la autostradă, gara, teatrul / opera, sinagoga, bazinul de înot olimpic, sala polivalentă de 15 000 de locuri-, până şi acei bani pentru spitalul de copii, de care s-a tot făcut tapaj, nefiind, de fapt, încă, primiţi!”, a scris pe Facebook Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei spune că va continua „modernizarea și înfrumusețarea în forță a orașului”, din venituri proprii și fonduri europene. În final, edilul șef îi provoacă pe internauți să răspundă la întrebarea “Cum vă veți poziționa față de Victor Ponta?”, care are zece variante de răspuns.

5 COMENTARII

  1. Robu asta este o ,,gura sparta”! se crede ,,buricul pamantului” (de la Bocsig eventual)! NU stie sa fie elegant si recunoscator nici colegilor din PNL care l-au adus si promovat (Tariceanu, Anton, Cioroianu, Coifan, Ehegartner, Patrichi, Bara, etc…)! Daca NU era susistinut de USL (PNL cu PSD+PC+UNPR) ajungea primar la…. Bocsig! Poate facem un meci de fotbal caritabil pe islazul de la Bocsig cu echipament mov-lila si sa se cante lalaiala lui robu ! Cred ca nici neamurile si vecinii sai NU VOR VENI!

  2. Irecuperabil.
    Parca ar tine seama cineva de el:
    Bucurestenii nu-l agreaza, timisorenii la fel . Nici tiganii nu-l baga in seama, joaca soarecii pe masa chiar si cind Robu este acasa.

  3. Pacat ca orasul nu primeste mai multi bani de la buget si este nedrept ca primeste mai putini decat s-ar cuveni pentru realizarea unor obiective necesare oamenilor. Pe de alta parte, poate ca este mai bine sa fie inchis robinetul financiar pentru nazbatiile primarului care. daca ar avea resursele financiare, probabil nu s-ar lasa pana nu ar darama totul in oras, inclusiv opera pe care vrea sa o afecteze cu deschiderea circulatiei in preajma ei. De aceea, ne bucuram ca „modernizarea si infrumusetarea in forta a orasului”, in caz de „timp ploios”, se va desfasura „in sala de sedinte”. Oricum, vor fi probabil suficienti bani pentru amenajarea de piste de biciclete si parcari in locul garajelor demolate si – bineinteles – pentru ingrijirea si iernarea renumitilor palmieri. Ramanem deci „suporterii” acestor masuri, adica cei obligati sa le suporte in continuare, incurajati totusi de faptul ca de suportat a ramas mai putin timp decat cel care a trecut…

  4. Sondajele astea de doi bani! Nici pe vremea lui Ceausescu nu a fost agreata circulatia prin fata Operei din Timisoara. Cred ca e o mare porcarie ideea asta. Dar, poate se scot ceva bani din studii de fezabilitate,bani pentru clientela politica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.