SPECTACULOS Un Opel a întors cu roțile în sus o mașină de...

SPECTACULOS Un Opel a întors cu roțile în sus o mașină de teren. Cum a fost posibil

1
DISTRIBUIȚI

acc3Un accident spectaculos a avut loc duminică după-amiază într-o intersecție din Arad. Un Opel cu numere de Timiș a întors cu roțile în sus un autoturism de teren marca Hyundai. Accidentul a avut loc duminică după-amiază într-o intersecție de pe șoseaua de centură care leagă municipiul Arad de vama Nădlac.


Potrivit autorităților, mașina de teren cicula regulamentar în direcția Nădlac. În vârstă de 28 de ani, soferul aflat la volanul autoturismului Opel a venit cu viteză, nu a acordat prioritate și a lovit din plin mașina de teren. Din fericire, doar o femeie care se afla în Hyundai a fost ușor rănită, fiind transportată la spital.

„Din primele cercetări efectuate le fața locului s-a stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 28 de ani, în timp ce conducea un autoturism Opel pe Strada Poetului din Arad, a ajuns în intersecție cu Strada Ovidiu unde a intrat in coliziune cu un autoturism marca Hyundai. Șoferul nu a respectat semnificația indicatorului <<Oprire>> și nu i-a acordat prioritate autoturismului Hyundai, care circula regulamentar pe drumul cu prioriate. În urma coleziunii a fost accidentată o pasageră aflată în mașina de teren”, a declarat pentru PRESSALERT.ro Ovidiu Liber, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad. Polițiștii continuă cercetările.

Foto: aradon.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.