UNPR-istul Ion Răducanu despre ACL Timiş: „Cum ar putea deputatul Alin Popoviciu...

UNPR-istul Ion Răducanu despre ACL Timiş: „Cum ar putea deputatul Alin Popoviciu să îi fie subordonat lui Robu?”

4
DISTRIBUIȚI

ion raducanu 1 pDeputatul UNPR Ion Răducanu nu crede nici în ruptul capului în fericirea de la nivelul ACL Timiş. Întrebat cum vede uniunea dintre primarul Nicolae Robu şi fostul şef al PDL Timiş, Constantin Ostaficiuc, momentan anchetat de DNA, UNPR-istul s-a arătat sceptic.


„Sunt foarte curios cum se vor înţelege. Probabil că trebuie să faci un studiu de caz al personalităţii celor doi, pentru a vedea că sunt clar incompatibili. Sunt foarte curios. Dacă există vreo compatibilitate pe undeva nu ştiu, dar eu nu cred că vor fuziona vreodată cele două partide. Sunt atât de mari orgoliile. Cum ar putea deputatul Alin Popoviciu să îi fie subordonat lui Robu?”

Legat de buna înţelegere de până acum, Răducanu pune calmul pe seama făţărniciei şi a oprtunismului şi spune că e doar o chestiune de timp până când electoratul PNL va fi acaparat de PDL, care rămâne un partid bine reprezentat şi puternic în judeţ, în ciuda scăderii de la nivel naţional. O mică disensiune la nivel ACL a apărut deja la prima conferinţă de presă comună, unde Ostaficiuc i-a atras atenţia lui Robu că nu se face să laşi jurnaliştii să te aştepte.

4 COMENTARII

  1. bey Ioane,
    nu de alta da shti gorjan d’al meu. Pompoviciu asta are zile scurte. din cate stiu (de pe…surse) ipochimenu’ in curand va fii gazduit la popa sapca. si cum are curu’ mare martalogii o se-i face rozeta praf (la dushuri!?). asa ca, resquiesqat in pace individu”.

  2. tot spuneti ca nu aveti ce face.vam ales sa va bateti pt noi.pentru o idee ar trebui sa va legati de palatul parlamentului.nu ne trebue salarii mari.cazare la hotel.masina.avion.cite ore ati lucrat anul asta.sper ca nu vam jighit.nu am lipsit la nici o votare dar incepind de la prezidentiale am sa lipsesc la toate.asa sa va ajute dumnezeu.dupa cum ati votat

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.