Vă mai aduceți aminte de Costel Busuioc, “Pavarotti din Banat” care a...

Vă mai aduceți aminte de Costel Busuioc, “Pavarotti din Banat” care a câștigat un concurs important în Spania? Ce decizie RADICALĂ vrea să ia, nemulțumit fiind de publicul din România

6
DISTRIBUIȚI

costel busuioc

Costel Busuioc, un simplu zidar din Timiș, care în urmă cu șase ani a cucerit întreaga Europă cu vocea sa, după ce a câștigat finala concursului Hijos del Babel din Spania, a intrat în anonimat. Tenorul, care locuiește în acest moment în Timișoara, ne-a declarat, astăzi, că publicul din România nu-i prea apreciază muzica, motiv pentru care susține din ce în ce mai puține concerte în țara noastră.

“Autoritățile din Timiș nu m-au sprijinit niciodată, nici măcar la un concert nu m-au invitat. Românii nu prea îmi apreciază muzica, cred că unii oameni au și idei din astea preconcepute pentru că eu nu am facultate”, ne-a spus Costel Busuioc, care nu a reușit să promoveze examenul de Bacalaureat, pe care l-a susținut în urmă cu doi ani.

Totuși, “Pavarotti din Banat” spune că străinii îi apreciază talentul, tocmai de aceea susține mai multe concerte în afară, decât în România. Mai mult, Costel Busuioc are de gând să se mute cu soția și cei patru copii în Spania, în speranța că acolo va reuși să își întrețină familia din muzică.


“Nu am mai susținut concerte în ultimul timp pentru că am preferat să stau lângă familie un pic, apoi voi pleca în afară, cel mai probabil în Spania. Străinii apreciază mai mult muzica mea, în România, muzicienii își cerșesc pâinea, îmi pare rău că nu suntem un popor mai închegat, nu ținem la ale noastre, dar asta e”, a spus nemulțumit Costel Busuioc.

costel busuioc“Pavarotti din Banat” este un familist convins. Tenorul ne-a declarat că a fost invitat să cânte în turnee mari, în cadrul cărora ar fi câștigat sume frumoase de bani, dar a refuzat ofertele pentru a fi aproape de familie. “E drept, am concerte destul de răruțe pentru că nu te cheamă nimeni decât la proiecte foarte mari, ca termen, chiar și trei ani, dar am preferat să stau alături de familie. Am obligații morale față de familie și nu pot pleca”, ne-a mai declarat “Pavarotti din Banat”.

Costel Busuioc, un zidar din localitatea timișeană Ghilad, a câștigat în anul 2008 concursul spaniol Hijos del Babel. După ce a terminat opt clase s-a făcut cioban și apoi a spălat vagoane de tren la Timișoara. Costel Busuioc a ajuns să muncească pe șantier, în Spania. Impresionați de talentul său, apropiații l-au încurajat pe Costel să se înscrie la concurs, iar în finală, aria Nessun Dorma din opera Turandot a lui Puccini i-a adus punctajul maxim.

 

 

6 COMENTARII

  1. PROST GRAMADA.PACAT DE TALENTUL LUI.A AVUT CONTRACT CU SONY,SI A DAT CU PICIORUL.SE OCUPA DE FAMILIE,DAR CAT A FOST CU AMANTA DE CINE SE OCUPA?BRANZA BUNA IN BURDUF DE CAINE

    • Asa este.Acesta este adevarat talent,si un tenor desavarsit .Cu astfel de talente treb.sa ne mandrim nu cu toate huschitele care se vad vedete peste noapte.

  2. O mare voce ,un talent desavarsit .Pacat ,la noi sunt promovate doar divele de carton ,fara voce ,fara talent dar cu pile .Ce conteaza talentul ,vocea …silicoanele sunt cel mai mare argument .

  3. Pai da se poate sa imbini utilul cu placutul daca sti sa faci asta.A castigat cativa banuti,si nu a mai semnat alte contracte.Pacat.Ce daca are familie.Toti avem,si poti si sa dai concerte si sa ai grija de familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.