Vânzarea sediulului PSD, în ritm de melc. Ce apel face deputatul Sorin...

Vânzarea sediulului PSD, în ritm de melc. Ce apel face deputatul Sorin Grindeanu

1
DISTRIBUIȚI

sorin grindeanuSediul PSD rămâne încă o problemă pe care defuncta USL nu a reuşit să rezolve. Mai exact, social –democracţii din Timiş nu ştiu nici acum când şi la ce preţ îşi vor putea cumpăra sediul de 700.000 de euro de pe splaiul Tudor Vladimirescu. La o primă evaluare, firma Consultim, care s-a ocupat de fostul sediul ADP a decis că pentru a cumpăra imobilul pesedişii trebuie să scoată 100.000 de euro din buzunare. Supus la vot în Consiliul Local Timişoara, proiectul a picat din cauza consilierului PP-DD Petrică Folică, după ce acesta a acuzat că suma e prea mică.

Primarul Nicolae Robu a comandat cea de-a doua evalure, din care a rezultat un preţ de 700.000 de euro.


Deşi primarul a sărit ca ars că acel imobil nu se va vinde mai ieftin, pesediştii cu spus la unison că toate partidele politice au sedii centrale cumpărate pe preţuri de nimic. La câteva luni bune de la scandal, problema încă nu a fost rezolvată. Şeful PSD Timişoara, Sorin Grindeanu, ne-a spus că pe marginea subiectului nu există noutăţi şi că probabil încă se fac procedurile pentru ca sediul să fie scos la vânzare prin proiect în CLT. Fără a şti despre vreo schimbare de preţ Grindeanu a ţinut să menţioneze că PSD a avut parte de multe probleme legate de sedii pe care le-a primit, le-a renovat şi apoi au fost retrocedate şi că în consecinţă speră că primarul Nicolae Robu să înţeleagă că nu face nimănui vreun un serviciu insistând să vândă clădirea la un preţ exorbitant în condiţiile în care vânzarea nu este o facaere, ci o necesitate.

1 COMENTARIU

  1. nu inteleg de ce trebuie sa cumparati un sediu si nu puteti sa il inchiriati? exista multe cladiri de birouri cu spatii de inchiriat in tm, poate singura problema este ca proprietarii nu sint dispusi (inca) sa va dea spatiul LA PRET DE NIMIC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.