VESTEA bună așteptată de toți șoferii. Când va fi deschisă circulația prin...

VESTEA bună așteptată de toți șoferii. Când va fi deschisă circulația prin subpasajul Michelangelo

0
DISTRIBUIȚI

michelangelo now

Lucrările la subpasajul Michelangelo sunt aproape de final, motiv pentru care Nicolae Robu vine cu o veste bună pentru șoferii timișoreni. În cel mult două luni și jumătate, pasajul auto de la Michelangelo va fi finalizat, astfel că se va putea circula prin el.

Primarul Timișoarei a ținut să precizeze, astăzi, că tot pământul din tunel a fost dislocat, ieri, cu ajutorul unui buldozer special, pe care edilul șef l-a lăudat.


Potrivit lui Nicolae Robu, tunelul are 115 metri lungime, 14 metri lățime și șase înălțime. “Mă bucur enorm că am reușit să ajungem la acest stadiu și suntem pe linie dreaptă pentru finalizarea lucrării. Ceea ce a mai rămas meteo-dependent sunt lucrările de betonare. Estimez că în cel mult două luni și jumătate ar mai fi necesare pentru finalizarea lucrării ca să putem da și drumul la circulație. Cel mai probabil în luna noiembrie vom reuși să circulăm prin subpasaj”, a anunțat, astăzi, Nicolae Robu.

Potrivit edilul șef, în acest moment se lucrează și la cele trei bretele de circulație care vor fi deschise în zona pasajului Michelangelo. “Sunt două bretele, înspre BRD pe B-dul Coposu, și breteaua de legătură de pe Pârvan spre Cluj dinspre Liceul de Muzică. În cel mult două săptămâni, se va ajunge la betonare, apoi se toarnă asfatul și se va putea circula”, a mai explicat primarul Timișoarei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.