Viceprimarul Dan Diaconu va cere verificări la sistemul de afişaj electronic din...

Viceprimarul Dan Diaconu va cere verificări la sistemul de afişaj electronic din staţiile RATT. Ce explicaţii ştiinţifice are despre tehnologia care nu ar trebui să dea greş

5
DISTRIBUIȚI

ratt 01

Este la al doilea an de mandat ca primar al municipiului Timişoara. Se laudă mereu cu cele peste 100 de şantiere deschise în oraş şi cu realizările din cele două mandate de rector la Universitatea Politehnica. Vorbim despre primarul Nicolae Robu care până acum nu a reuşit să rezolve o problemă relativ simplă, dar care supără zilnic mii de timişoreni – afişajul electric din staţiile RATT, de unde locuitorii urbei de pe Bega pot afla în cât timp ajung în staţie tramvaiele sau firobuzele regiei.


Erorile afişate pe panou sunt deja de notorietate şi stârnesc uneori, pe lângă nervi, şi amuzamentul călătorilor, întrucât până şi anii afişaţi au ajuns să fie alţii.

Întrebat ce face primăria cu privire la neregulile din curtea directorului RATT, Ioan Goia, despre care pe vremea când era senator Robu spunea că este un „incompetent numit politic”, viceprimarul Dan Diaconu ne-a spus că „o să verificăm informaţiile pe care le-aţi prezentat. În mod normal, acele panouri sunt legate direct pe GPS-urile existente pe tramvaie. Cu alte cuvinte, nu ar putea să arate, cel puţin teoretic, dacă sistemul funcţionează, alte valori decât cele care sunt reale şi coroborate cu acele informaţii. Urmează să verificăm să vedem dacă există astfel de disfuncţionalităţi. Dacă sistemul este coordonat cu GPS, afişarea ar trebui să aibă loc automat şi nu manual. Vom verifica să vedem dacă există disfuncţionalităţi în sistem”.

5 COMENTARII

  1. Ce fel de raspuns e asta: „o sa verificam informatiile…” ? Unde traiesc cei din primarie, in acest oras, sau la … Ibiza? Cand sunt intrebati despre remedierea unei disfunctii evidente pentru oricine, in loc sa prezinte masurile de remediere – pe care ar fi trebuit. de altfel. sa le aplice din primul moment al aparitiei disfunctiei, nu sa astepte nemultumirea calatorilor – ei „verifica” informatiile ! Rezultatul „muncii” acestor „verificatori” va consta intr-o multime de liste, pardon, fisiere, ca tot sunt ei specialisiti IT, cu informatii neverificate, informatii in curs de verificare, informatii verificate si partial confirmate, informatii verificate si integral confirmate etc. dar, desigur, se vor organiza conferinte de presa pentru a se prezenta cu lux de amanunte acele informatii care NU se confirma.
    Daca nu suntem capabili sa avem panouri de afisaj functionale, mai bine renuntam la ele si cu banii economisiti marim frecventa de circulatie, in limita posibilului, deoarece acestia ar fi niste bani cheltuiti efectiv pentru binele oamenilor, nu pentru imaginea unei false modernitati. Niscaiva „economii” din salariile responsabilior, mici si mari, pentru aceste disfunctii, nu ar fi posibile ? Dar pentru cei care raspund atat de „inteligent” de „verificari”?

  2. Verificati, verificati, verificati… ceea ce toata lume stie, iar dupa verificari mai faceti ceva, sau raman aceleasi afisaje nefunctionale?

  3. Pai daca vicele circula cu mijloacele de transport in comun, vedea de mult ca afisajele au derapaje. Insa necirculand cu mtc-uri va trebui sa faca „o ancheta” pentru a vedea daca se confirma ceea ce vad zilnic timisorenii care folosesc serviciile RATT…Motivele pentru care afisajele au disfunctionalitati sunt numeroase insa nimeni nici maca nu incearca sa reduca numarul lor sau sa le indeparteze…Seful de la ratt este ocupat cu alte treburi …

  4. vai de mama lui. „politician” de kkt.
    l-am vazut la ziua marinei. dupa ce ca este urat ca dreacu; chelbos, cocosat, buze subtiri, craniu tesit in plus ie si prost de duduie. nici nu stie sa vorbeasca si cand vb da din maini ca un apucat parca este gata sa se inece in bega. avortonii astia au ajuns sa conduca timisoara.
    huooooooooooooooo

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.