Viceprimarul Traian Stoia anunţă că primăria va aloca bani pentru reabilitarea clădirilor...

Viceprimarul Traian Stoia anunţă că primăria va aloca bani pentru reabilitarea clădirilor din Fabric. Ce sumă se va vota astăzi în plenul CLT

1
DISTRIBUIȚI

stoia si cojocari

După îndelungi discuţii şi nenumărate ştiri în presă, municipalitatea face paşi concreţi înspre reabilitarea clădirilor din cartierul Fabric din Timișoara. Deranjat de rezultalele verificărilor care au avut loc în ulimele două săptămâni, viceprimarul PSD Traian Stoia a declarat că “am avut o discuție cu cei care se ocupă de rectificarea bugetului.


Azi se va introduce un milion de lei, până la sfârșiul anului cinci. După părerea mea, Piața Romanilor ar arăta extraordinar dacă am reuși să o renovăm. Nouă ne trebuie cinci milioane de lei noi pentru a face cât de cât ceva în Zona Fabric, vorbim de clădiri ale primăriei pentru că trebuie să dăm un bun exemplu că suntem buni proprietari. Noi nu am făcut ce trebuia de 40 de ani. În mandatul nostru am reuşit să găsim aceste clădiri care sunt în mare suferință și să începem un proces de reparații care poate dura peste cinci ani”.

Din cei un milion de lei care vor fi alocaţi astăzi la rectificarea de buget care va fi votată în plenul Consiliului Local Timişoara , vor fi renovate faţadele a trei clădiri situate pe strada Şefan cel Mare, lângă Fabrica de Bere, acolo unde primăria a întreprins lucrări de reparaţii la acoperişuri. Stoia spune că astfel zona va fi revigorată.

1 COMENTARIU

  1. mai trebuie capacitate si sectia 2 + politia locala ..si atunci putem vorbi de revigorare….daca nu reusiti sa ,,integrati” hoardele de romi-termite …o sa risipiti din nou banii..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.